“Mavi Vatan projesine sahip çıkacağız”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Antalya’da düzenlenen 12’nci Türkiye Enerji Zirvesi’ne katılan Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Mavi Vatan projesine sahip çıkacaklarını kaydetti.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Amcaoğlu, TC Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Almanya eski başbakanlarından Gerhard Schröder’in de katıldığı zirvede konuşma yaparak, Türkiye’nin desteğiyle Mavi Vatan projesine sahip çıkacaklarını vurguladı.
Olgun Amcaoğlu, kendi bölgelerine, Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve hukukuna binaen münhasır ekonomik haklara birlikte sahip çıkılacağını da söyleyerek, Doğu Akdeniz’de adaletsizliğe izin vermeyeceklerini kaydetti. Bakan Amcaoğlu, KKTC’nin ihtiyacı olan temiz ve sürdürülebilir enerjiye ulaşması için yeniden yapılanmalara ve bunların gerçekleştirilmesine önem verdiklerini belirtti.
Benzer haberler
Featured
Gemi kazasında hayatını kaybeden Reyhan Verim son yolculuğuna uğurlandı
Erhürman “Bu işin ucu nereye varırsa varsın, her türlü sorumluluğun karşılığı olacak”
Güney Kıbrıs’ta bugüne kadar doğrulanmış dört Batı Nil virüsü vakası tespit edildi
Brent petrolün varili 90,52 dolardan işlem görüyor
TCG Işın, faaliyetlerine devam ediyor
Şenkul "Kayıp yakınlarını Turizm Müsteşarımız Serhan beyle birlikte otellere yerleştiriyoruz"
Kanatlı "Erhan Arıklı istifa etmeli"
Erhürman “Batık gemi olduğu değerlendirilen cisim tespit edildi”
Bir haftada meydana gelen kazalarda 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı


