Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026) Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Masal Günleri başlıyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Masal Günleri başlıyor
Reklam

Kültür Dairesi’nin her yıl Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde başlattığı “Masal Günleri” etkinliğinin ilk periyodu bugün 10.30-11.30 saatleri arasında Lefkoşa’daki Milli Kütüphane’nin Çocuk Bölümü’nde yapılacak.

Bu yıl 9.’su yapılacak Masal Günleri etkinliği sahne sanatları alanında uzman Suzan Polat’ın aktif masal anlatımı ile başlayacak. Etkinlik, çocukların yaratıcılıklarını pekiştirmek amacıyla Kültür Dairesi Güzel Sanatlar Memuru Resim-Seramik Sanatçısı Bedia Kale yönetiminde yapılacak resim çalışmasıyla tamamlanacak. Ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilecek Masal Günleri etkinliğine, okul öncesi, ana okul ve ilkokul çağındaki çocuklar velileri ile birlikte katılabilecek. Çocukları kitapla buluşturarak, çocukların yaşamında kütüphanenin aktif bir rol almasını sağlamayı ve farklı sanat dallarına olan ilgilerini artırmayı amaçlayan Masal Günleri etkinliği on beş günlük periyotlar halinde iki haftada bir cumartesi günleri düzenleniyor. Arzu eden tüm ortaokul öncesi çocukların velileri ile birlikte katılabileceği 9. Masal Günleri etkinliğinin sonraki periyotları ise 7 ve 21 Nisan ile 5, 12 ve 26 Mayıs, son olarak da 9 Haziran tarihinde 10.30-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Benzer haberler

Kültür Sanat
Çağdaş Müzik Derneği’nden Cumhuriyet Bayramı’na özel konser 4 Kas 2026 19:35 SAMTAY’dan Yedidalga İlkokulu’nda kompozisyon yarışması 4 Kas 2026 18:33 Rüya Taner Doha’da sanatseverlerle buluştu 4 Kas 2026 11:55 Lefke Hurma Festivali pazar günü başlıyor 4 Kas 2026 11:34 Thomas Bechinger’in “SEQUENCES” sergisi Girne’de sanatseverlerle buluştu 3 Kas 2026 12:00 "Yıltan Taşçı Akademi 5. Lefkoşa Fotoğraf Günleri" perşembe gün başlıyor 3 Kas 2026 10:26 Safir Serisi görkemli bir geceyle final yapıyor 3 Kas 2026 10:14 Oytun Ersan, Almanya’da Level 42 konserinin açılışını yapacak 3 Kas 2026 09:42 KÖDER, Nursel Ekici belgeselinin çekimlerini tamamladı 2 Kas 2026 20:15