Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump "İran ile anlaşma bugün imzalanacak" “Modern Nicosia” Sergisi açıldı Hristodulidis “Kıbrıs sorununun çözümü tamamen adil olmayacak” Üstel ile Asadov görüşmesinde ilişkilerin geliştirilmesinde ulaşımın oynadığı stratejik rol ele alındı En fazla yağış Kantara'da Güney Kıbrıs ile Fransa’dan SAFE programı aracılığıyla ortak üretim Meclis yarın yasama gündemiyle toplanacak Karneler yarın dağıtılıyor Başbakan Üstel ile Azerbaycan Başbakanı Asadov görüştü İnönü, Türkmenköy ve Beyarmudu’nda bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak Öztürkler "Güney'in silahlanma faaliyetleri ile askeri iş birlikleri Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki dengeleri değiştirmeye yöneliktir" İsrailli bakan "Atılan her roket için Beyrut'ta 10 bina yıkılsın" Brezilya'da "bungee jumping" faciası: Halatı bağlamayı unutup 40 metreden attılar New York'tan çocuklara yapay zeka yasağı: İhlal başına 25 bin dolar ceza İsviçre nüfusun 10 milyonda sınırlandırılmasını oyluyor Nöbetçi eczaneler (14 Haziran 2026) Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Patlayan roket için kritik karar Sevgi Atailer için acil kan aranıyor! Trump "İran ile anlaşma bugün imzalanacak" “Modern Nicosia” Sergisi açıldı Hristodulidis “Kıbrıs sorununun çözümü tamamen adil olmayacak” Üstel ile Asadov görüşmesinde ilişkilerin geliştirilmesinde ulaşımın oynadığı stratejik rol ele alındı En fazla yağış Kantara'da Güney Kıbrıs ile Fransa’dan SAFE programı aracılığıyla ortak üretim Meclis yarın yasama gündemiyle toplanacak Karneler yarın dağıtılıyor Başbakan Üstel ile Azerbaycan Başbakanı Asadov görüştü İnönü, Türkmenköy ve Beyarmudu’nda bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak Öztürkler "Güney'in silahlanma faaliyetleri ile askeri iş birlikleri Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki dengeleri değiştirmeye yöneliktir" İsrailli bakan "Atılan her roket için Beyrut'ta 10 bina yıkılsın" Brezilya'da "bungee jumping" faciası: Halatı bağlamayı unutup 40 metreden attılar New York'tan çocuklara yapay zeka yasağı: İhlal başına 25 bin dolar ceza İsviçre nüfusun 10 milyonda sınırlandırılmasını oyluyor Nöbetçi eczaneler (14 Haziran 2026) Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Patlayan roket için kritik karar Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
Dolar
Euro
Sterlin

LTB Kadın Sığınma Evi için Kuzey Kıbrıs Turkcell’den örnek iş birliği

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
LTB Kadın Sığınma Evi için Kuzey Kıbrıs Turkcell’den örnek iş birliği

Lefkoşa Türk Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında LTB Kadın Sığınma Evi sakinlerine tahsis edilmek üzere, Kuzey Kıbrıs TURKCELL tarafından ücretsiz olarak kontörlü hatların kullandırılmasını sağlamak amacı ile iş birliği protokolü imzalandı. Protokole LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir imza koydu. LTB Başkanı Mehmet Harmancı imza töreninde yaptığı konuşmada “Turkcell ile birçok alanda farklı işbirlikleri içerisinde olduklarını ve toplum yararına birçok işe imza attıklarını kaydetti. Harmancı; “Turkcell’in özellikle sosyal sorumluluk projelerimizde önemli katkısı bulunmaktadır ” dedi. LTB’nin 2016 yılından beridir faaliyette olan Kadın Sığınma Evi’ne iki yıldır Turkcell’in desteğini hissetmenin kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Harmancı, Lefkoşa Maratonu için de Turkcell ile uzun süreden beridir işbirliği yapıldığını hatırlattı. Harmancı, LTB Kadın Sığınma Evi’nin şiddet direnişçilerinin yeniden kamusal hayata güvenle dönmesi açısından çok büyük bir önem arz ettiğini belirtirken, yeni Kadın Sığınma Evi’nin de 25 Kasım 2021 tarihinde açılacağını söyledi. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ise yaptığı konuşmada, LTB Kadın Sığınma Evi’ne destek olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını, LTB’nin gerek spor alanında gerekse toplumun hassasiyetleri ile ilgili sosyal sorumluluk projelerinde Turkcell’in çok iyi paydaşlarından  birisi olduğunu dile getirirken  “O anlamda da bu projedede birlikte olmaktan ayrıca büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi. Küçüközdemir, LTB Kadın Sığınma Evi’ne desteklerinin süreceğini de sözlerine ekledi. 

Benzer haberler

Featured
Trump "İran ile anlaşma bugün imzalanacak" 2026-06-14 12:34:00 “Modern Nicosia” Sergisi açıldı 2026-06-14 12:28:00 Hristodulidis “Kıbrıs sorununun çözümü tamamen adil olmayacak” 2026-06-14 12:22:00 Üstel ile Asadov görüşmesinde ilişkilerin geliştirilmesinde ulaşımın oynadığı stratejik rol ele alındı 2026-06-14 12:16:00 En fazla yağış Kantara'da 2026-06-14 11:29:00 Güney Kıbrıs ile Fransa’dan SAFE programı aracılığıyla ortak üretim 2026-06-14 11:21:00 Meclis yarın yasama gündemiyle toplanacak 2026-06-14 11:00:00 Karneler yarın dağıtılıyor 2026-06-14 10:57:00 Başbakan Üstel ile Azerbaycan Başbakanı Asadov görüştü 2026-06-14 10:51:00