Lise bahçesinde kedilere işkence edip astılar

Voice Kıbrıs Haber
Güney Kıbrıs’taki İdalio Lisesi’nde birkaç gün önce, kimliği belirsiz şahısların yavru kedilere işkence edip astıkları ve kanlarıyla duvarlara yazı yazdıkları bildirildi.
Fileleftheros gazetesi, konunun polise intikal ettiğini ve Hayvan Partisinin de olayı kınadığını kaydederek, kedilere öğrencilerin mi yoksa başka kişilerin mi işkence ettiğinin araştırıldığını yazdı.
OKULUN KARŞISINDAKİ PARKI ATEŞE VERDİLER
Öte yandan Politis gazetesi de, Larnaka’daki Vergina Ortaokulu’nun karşısında bulunan parkın, 6 Mayıs’ta kimliği belirsiz şahıslar tarafından ateşe verildiğini yazdı.
Haberde, Larnaka Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre kundaklama sonucu parktaki tüm oyuncakların kullanılamaz hale geldiği ve bu tür olayların kabul edilemez, öfke duyguları yaratan ve kınanan olaylar olduğu belirtildi.
Gazete, kundaklamayı kimin yaptığıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.
Benzer haberler
Kıbrıs
KTÖS Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulunda yarın ve perşembe toplu iş bırakma eylemi yapacak...
KKTC’de kalp cerrahisinde bir ilk: Robotik cerrahiyle mitral kapak ameliyatı yapıldı
Gemi faciası sonrası kayıp olan erkek şahsa ait bir naaşa daha ulaşıldı
Ulusal Konsey'in kapalı kapılar ardındaki görüşmeleri Fileleftheros’a sızdırıldı
Hristodulidis’in kapalı bölge Maraş’ın iadesini konusunu gündeme getirdiği iddiası
ZMO Başkanı Uluçam "Önerilen ismin Bakanlar Kurulu’na götürülmemesi yasaya aykırılık oluşturmaktadır”
CTP Milletvekili aday adayları Parti Meclisi’nde oybirliğiyle onaylandı
Trafik denetimlerinde 19 araç trafikten men edildi
Son 24 saatte en fazla yağış 55 kilogram olarak kaydedildi



