Limasol’da işlenen cinayetin zanlısı aranıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Limasol’da Cumartesi işlenen cinayetin zanlısı olarak polisin, 25 yaşındaki siyasi sığınmacı bir şahsı aradığı bildirildi.
Fileleftheros gazetesi, “35 Yaşındaki Kadını Soğukkanlılıkla Öldürdü” başlığıyla aktardığı haberinde, zanlının 35 yaşındaki Ukraynalı bir kadınla 350 Euro karşılığında birlikte olmak için anlaştığını, sonrasında ise kadının ölü bulunduğunu yazdı.
Gazete, 35 yaşındaki kadının arkadaşının, kadından haber alamaması üzerine kaldığı daireye giderek çilingir yardımıyla içeri girdiğini ve arkadaşını elleriyle ayakları bağlanmış, boğazının etrafında da banyo havlusu sarılmış halde ölü bulduğunu kaydetti.
Kadının ağzının bezle kapatılmış olduğunu, burnunun kırıldığını ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi bulunduğunu belirten gazete, polisin yaptığı incelemede kadının ölmeden önce zanlı ile boğuştuğunu tespit ettiğini yazdı.
Gazete, olay yerinde içinde plastik kablo bağları olan bir naylon poşet ile şahsa ait olduğu düşünülen kol saati ile çanta bulunduğunu bildirdi.
Haberde, tüm geçiş kapılarına ve havalimanlarına bilgilendirme yapıldığı belirtilirken, polisin, şahsın KKTC’ye kaçmış olabileceği üzerinde durduğu belirtildi.
Gazete, kadını bulan arkadaşının da polis tarafından fuhuş yapmak suçundan gözaltına alındığını yazdı.
Benzer haberler
Featured
Netanyahu ve ortakları, ABD ara seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sessizliğe gömüldü
İlklere sahne olan ABD ara seçimlerinin çok konuşulan kazananları gündemde
Sterlin 68 TL'ye, Euro ise 57 TL'ye yaklaştı
Trump "Kaybetmemizin sebebi İran savaşı"
Brent petrolün varil fiyatı, ABD ara seçimlerinin etkisiyle geriledi
TC Dışişleri Bakanlığından "Avrupa Komisyonu 2026 Türkiye Raporu"na tepki "Mesnetsiz iddiaları reddediyoruz"
Fransa'da kan depolama tesislerine siber saldırı
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon ekimde yükseldi
AB Komisyonu, 2026 Türkiye raporunu açıkladı




