Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi! Faiz baskısı altın fiyatlarını düşürdü İran "Savaşta zarar gören petrokimya tesislerinin yaklaşık yüzde 90'ı yeniden üretime başladı" Times Meydanı'nda silah sesleri duyuldu Döviz kurlarında son durum (19 Haziran 2026) Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi! Faiz baskısı altın fiyatlarını düşürdü İran "Savaşta zarar gören petrokimya tesislerinin yaklaşık yüzde 90'ı yeniden üretime başladı" Times Meydanı'nda silah sesleri duyuldu Döviz kurlarında son durum (19 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Limasol Sigorta'dan Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağış!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Limasol Sigorta'dan Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağış!

Limasol Sigorta, Kovid-19 nedeniyle kuruluş yıl dönümünde düzenleyeceği resepsiyon ve etkinleri iptal ederek bunun için ayrılan 10 bin TL’lik bütçeyi, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışladı.

KHYD Başkanı Raziye Kocaismail’in yaptığı açıklamaya göre, 10 bin TL’lik bağış Limasol Sigorta LTD. Direktörü/Genel Müdürü Birtan Asker tarafından, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’e takdim edildi.

Birtan Asker, bağış sırasında yaptığı konuşmada, derneğin çalışmalarını takdirle izlediklerini, bağışlarının devam edeceğini dile getirdi.

KHYD Başkanı Raziye Kocaismail de, Limasol Sigorta Ltd.’in geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da kuruluş yıl dönümü etkinliği için ayırdığı miktarı derneğe bağışlama kararının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Kocaismail, “Yıllardır hastalarımıza yönelik canla başla verdiğimiz mücadele hem vatandaşımız hem de iş insanımız tarafından desteklenmesi işimiz, kolaylaştırılmaktadır” dedi.

Kocaismail; dünyanın zor günlerden geçtiği Kovid-19 sürecinde 20 kanser hastasının yardımın, takdire şayan olduğunu ifade etti.

Kocaismail, yardımın yapılmasına vesile olan Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Limasol  Sigorta Ltd. Direktörlerler Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’i, Direktörler Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Direktör /Genel Müdürü Birtan Asker’i ve Limasol Sigorta Ltd. ailesini kutladı.

TAK

Benzer haberler

Featured
Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü 2026-06-19 12:15:00 JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" 2026-06-19 12:10:00 Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi 2026-06-19 12:04:00 Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” 2026-06-19 12:00:00 Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak 2026-06-19 11:16:00 SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü 2026-06-19 10:57:00 Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı 2026-06-19 10:54:00 Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" 2026-06-19 10:48:00 YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak 2026-06-19 10:44:00