Liderler New York öncesi görüşecek

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis’in New York ziyareti öncesinde Perşembe günü yapacakları görüşmeye ilişkin haberler Kıbrıs Rum basınında yer aldı.
Politis gazetesi; “Müzakerecilerden Bugün Yeni Görüşme” başlığı altında verdiği haberinde, Cumhurbaşkanı Erhürman ve Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis’in New York’a gitmeden önce son bir kez perşeme günü görüşeceklerini, Kıbrıslı Rum Müzakereci Menelaos Menelau ve Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Mehmet Dana’nın ise bugün akşamüzeri bir araya geleceklerini yazdı.
Liderler görüşmesinin saatinin 11.00 olarak belirlendiğini aktaran gazete, BM Genel Kurulu çerçevesinde gerçekleştirilen “Yüksek Temas Haftası’nın (High-level Week)” ise 18 Eylül Cuma gününden itibaren başlayacağını hatırlattı.
Benzer haberler
Featured
Bitcoin 3 ayın ardından yatırımcısını üzdü
Kişi “Hesap sorma bizim için ekonomi, sağlık ve eğitim kadar önemlidir”
FUM-DER “Halkın ekmeği, seçim manifestolarında ve hükümetin icraatlarında yerini almalıdır”
KTSYD Omaç Başat Basın Turnuvası’nda yarı finalistler belirlendi
Lefkoşa’ya bağlı bazı bölgelerde yarın elektrik kesintisi yapılacak
Çayırova-Pamuklu yolundaki güzergah değişikliği 30 Kasım'a kadar sürecek
Tahsin Mertekçi ölümünün 9’uncu yıl dönümünde kabri başında anılacak
Holguin “Umarım iyi haberlere sahip oluruz“
Erhürman “Bizim sorunumuz, AB ile doğrudan ticaret yapamamak”




