Lefkoşa'ya 89 araçlık yeni otopark!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
LTB 89 araçlık yeni otoparkla Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’ndeki ihtiyaca çözüm üretiyor
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) alt ve üst yapısı yenilenen Şehit Ecvet Yusuf Caddesi üzerinde artış gösteren ticari hareket ve araç yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak bölgeye 89 araçlık yeni bir otopark kazandırıyor.
LTB ile Uçanok Emlak ve İnşaat Şirketi Limited arasında imzalanan ihale sözleşmesine LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Uçanok Limited Direktörü Ahmet Uçanok imza koydu.
Bölgedeki park yeri ihtiyacını büyük ölçüde karşılacak Etnografya Müzesi önündeki alanda yer alacak otoparkın 30 iş gününde yapılarak Nisan ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.
Harmancı: “Ticareti olumlu etkileyecek otoparkı Nisan sonu açmayı hedefliyoruz”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’ndeki yeni düzenleme ile artış gösteren ticari faaliyetlere paralel olarak park yeri ihtiyacının da arttığını ve bu ihtiyaca yönelik 89 araç kapasiteli yeni bir otopark yapılacağını söyledi. Harmancı, Nisan ayı sonunda otoparkı hizmete açmayı planladıklarını ve otoparkın bölgedeki ticaret faaliyetlerini olumlu etkileyeceğini kaydetti.

Benzer haberler
Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu
KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi
KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor


