Lefkoşa surlarında çevre temizliği
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa'da Çağlayan bölgesinden Ledra Palas Bölgesine kadar uzanan surlarda çevre temizliği yapılıyor.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Lefkoşa Surlarının temizlenmesi için çıkılan ihaleyi kazanan şirketle protokol imzalandı.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, protokole Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Telza Construction Ltd Direktörü Can Osman Zayıf imza koydu.
Sözleşme Çağlayan bölgesinden, Ledra Palas Bölgesine kadar Lefkoşa Surlarının otlardan temizlenmesini kapsıyor.
Ataoğlu imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, olanaklar çerçevesinde ülkenin tarihi yapıtlarına iyileştirmeler yaptıklarını söyleyerek, ülke genelinde bir çok tarihi yapıtın günümüz koşullarına uyarlandığını anlattı.
Son olarak Mağusa’da bulunan Namık Kemal zindanını yenileyerek hizmete açtıklarını dile getiren Ataoğlu, “yakın zamanda Girne Antik Limanı’nın da bitmesi ile ülkemiz değerleri yeniden hayat bulmuş olacak” diye konuştu.
Benzer haberler
Featured
BM’nin çözüm planı hazırlığında olduğu iddiası
CTP "Öğretmen yetiştirme sistemi siyasi müdahalelerden arındırılmalı"
İran medyası "Hürmüz Boğazı'ndan hiçbir geminin geçişine izin verilmiyor"
48. Güzelyurt Portakal Festivali bu akşam sona eriyor
Üstel "40 yılın işini 4 yıla sığdırdık"
İran ve ABD heyetleri öğleden sonra görüşecek
Kırım'da akaryakıt satışları durduruldu
Yunanistan'ın Eğriboz Adası'ndaki orman yangını kuvvetli rüzgârla büyüdü
Meclis'in yarınki gündeminde Konut Edindirme Yasası ve AÖA yasa tasarısı da var



