Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar sürüyor

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nin temizliği, kaldırım ve yol kenarlarında hurdaların kaldırılıp, bölgenin yeniden organize edilmesi için çalışmalar sürüyor.
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’ndan (KTEZO) verilen bilgiye göre, dün otomotiv sektör temsilcileriyle, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda bir araya gelindi.
KTEZO, LTB ve Sanayi Dairesi yetkililerinin de katıldığı toplantıda, yapılacak işler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı ve sorulara yanıt verildi. Ardından tek tek esnafın görüş ve eleştirileri dinlendi.
Toplantıyı KTEZO Genel Koordinatörü Hürrem Tulga açtı. Hiç kimsenin böyle bir sanayi bölgesini hak etmediğini belirten Tulga, bölgenin, gecekondulaştığını, hurdalıkların atıldığı bir bölgeye dönüştüğünü kaydetti.
Zanaatkârlar olarak sorumluluk almak için bir araya geldiklerini dile getiren Tulga, yaklaşık bir yıldır süren çalışmaların sonucunda inançsızlığa rağmen, bir irade ortaya çıktığını, artık bu noktadan sonra geri adım atmanın imkânsız olduğunu belirtti.
Toplantıya LTB adına Zabıta ve Trafik Şube Amiri Türkay Klermo ile Temizlik ve Sanayi Şube Amiri Mehmet Mişon katıldı.
Benzer haberler
Featured
Bilbay Eminoğlu'ndan acı haber!
Eski İsrail Başbakanı Lapid "Netanyahu savaşı kaybetti"
ABD ve İran mutabakat zaptını imzaladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Haziran 2026)
Erdoğan-Guterres telefonla görüşmesinde Kıbrıs’taki son gelişmeler de ele alındı
Leyen, İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmayacağına işaret etti
Pembe Kanatlı için kan aranıyor!
Akpınar "Girne Anafartalar Lisesi’nde yaşanan olay yapısal bir eksikliğin acı sonucu"
İki Toplumlu Kıbrıs Kadın Koalisyonu’ndan liderlere barış süreci çağrısı


