Lefkoşa-Gazimağusa anayolunu kullanacak olan sürücülerin dikkatine!

Voice Kıbrıs Haber
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Temizlik Şubesi, Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde Yonca Kavşağı ile Yusuf Çocuk Ltd. arasındaki yol güzergahında temizlik çalışmalarına devam ediyor.
Ekipler, çarşamba (16.07.2025) ile perşembe (17.07.2025) günleri, 00.00-07.00 saatleri arasında söz konusu yol güzergahını polis kontrolünde kısmen trafiğe kapatarak, refüj ile yol kenarları temizliğini yapacak.
Ayrıca temizlik ekipleri, Yonca Kavşağı ile eski Ercan Havalimanı çemberi arasında 15.07.2025 ile 17.07.2025 tarihleri arasında (salı, çarşamba, perşembe) mesai saatleri içerisinde yol kenarları ile refüj temizlik çalışmasına başlayacak.
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi olarak söz konusu iki güzergahta da seyredecek sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını önemle rica ediyoruz.
Benzer haberler
Featured
Boğazköy’deki kazada ağır yaralanan 29 yaşındaki genç kurtarılamadı!
Hürmüz'deki arz riski Ceyhan'ın küresel petrol merkezi olma potansiyelini güçlendiriyor
Filistin'de 20 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek genel seçimler için seçmen kayıt süreci başladı
Nöbetçi eczaneler (15 Ağustos 2026)
Güney Kıbrıs Mekke Anlaşması'nı yakından takip ediyor
Yeniboğaziçi Pulya ve Uluslararası Halk Dansları festivalleri başladı
Güney Kıbrıs, Kıbrıs sorunu çözülmeden birkaç yıl içerisinde Schengen alanına katılmaya hazırlanıyor
Özersay "Yeni dönemde hükümette kalarak sorunları çözmeye çalışacağız"
Yapay zekaya emanet edilen mağaza, beş ayda zarar rekoru kırdı


