Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Eylül 2026) Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" Gazimağusa'da korkutan yangın: Ev sakini 2 kişi hastaneye kaldırıldı! Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı Dinçyürek “Dikmen ve bölge halkına söz verdik, sözümüzü tuttuk” Üstel “Yeni dönemde, insanların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz" Erdoğan "Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsü tescil edilmeli" Borsa günü yüzde 1,04 değer kaybederek tamamladı Üç DAAK üyesi “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitmenlik Eğitimi Kursu”nda eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı Belçika'da dizelin litre fiyatı rekor kırdı Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali 2 Ekim’de başlıyor Kişi “Karma oy kullanma eğiliminde olan kişilerin birinci tercihi yine CTP’dir” PGM üniversitelere yönelik “Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı” düzenledi Bir haftada 58 trafik kazası meydana geldi “Geçit Yok” adlı belgesel gösterimi cumartesi akşamı yapılacak Nöbetçi eczaneler (22 Eylül 2026) Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Eylül 2026) Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" Gazimağusa'da korkutan yangın: Ev sakini 2 kişi hastaneye kaldırıldı! Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı Dinçyürek “Dikmen ve bölge halkına söz verdik, sözümüzü tuttuk” Üstel “Yeni dönemde, insanların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz" Erdoğan "Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsü tescil edilmeli" Borsa günü yüzde 1,04 değer kaybederek tamamladı Üç DAAK üyesi “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitmenlik Eğitimi Kursu”nda eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı Belçika'da dizelin litre fiyatı rekor kırdı Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali 2 Ekim’de başlıyor Kişi “Karma oy kullanma eğiliminde olan kişilerin birinci tercihi yine CTP’dir” PGM üniversitelere yönelik “Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı” düzenledi Bir haftada 58 trafik kazası meydana geldi “Geçit Yok” adlı belgesel gösterimi cumartesi akşamı yapılacak Nöbetçi eczaneler (22 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kaplumbağaları Koruma Derneği arasındaki protokol yenilendi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kaplumbağaları Koruma Derneği arasındaki protokol yenilendi
Reklam

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kaplumbağaları Koruma Derneği arasında “Kaplumbağalar Korumamız Altında” sloganıyla yıllardır devam eden iş birliği protokolü yenilendi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, iki kurum arasında kaplumbağaların korunması ve çevre alanında yıllardır sürdürülen iş birliğinin bu yıl da devam edeceği duyuruldu.

Protokolü, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ile Kaplumbağaları Koruma Derneği Başkanı Kutlay Keço imzaladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, imza töreninde yaptığı açıklamada, Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Kaplumbağa Koruma Derneği arasında süren iş birliğini devam ettirerek daha da ilerilere taşıma amacında olduklarını söyledi. Kaplumbağaların, korunması ve ülke açısından önemine değinen Küçüközdemir, “Kaplumbağalar korumamız altında” sloganıyla yıllardır devam eden iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaplumbağaları Koruma Derneği Başkanı Kutlay Keço da açıklamasında, kaplumbağaların korunması için yıllardır çalışmalar yaptıklarını aktararak, her yıl adaya bu amaçla onlarca öğrencinin geldiğini belirtti. Akdeniz sahillerinin yumurtlamanın en fazla olduğu sahiller olduğuna işaret eden Keço, kaplumbağaları gözlemeye devam edeceklerini ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in desteğinden duydukları mutluluğu ifade etti.

Voice Kıbrıs Haber/TAK

Benzer haberler

Featured
Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" 22 Eyl 2026 22:04 İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor 22 Eyl 2026 21:54 Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Eylül 2026) 22 Eyl 2026 21:49 Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” 22 Eyl 2026 21:38 BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" 22 Eyl 2026 21:26 Gazimağusa'da korkutan yangın: Ev sakini 2 kişi hastaneye kaldırıldı! 22 Eyl 2026 21:20 Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" 22 Eyl 2026 21:12 BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı 22 Eyl 2026 21:07 Dinçyürek “Dikmen ve bölge halkına söz verdik, sözümüzü tuttuk” 22 Eyl 2026 20:29