KTÖS ve Öğretmenler Kooperatifi'nden okullara katkı

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) ile Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi, okullardaki yüz yüze eğitimin sağlıklı ve güvenli devam edebilmesini desteklemek amacıyla İlköğretim Dairesi’ne bağlı kamu okullarına sensörlü el dezenfektan makinesi, maske ve dezenfektan bağışında bulundu.
KTÖS Mali Sekreteri Mustafa Baybora, yaptığı yazılı açıklamada, KTÖS ile Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin İlköğretim Dairesine bağlı kamu okullarına 135 adet sensörlü el dezenfektan makinesi, 675 Litre dezenfektan ve 5 bin maske gönderdiğini; ayrıca her okula yıl içinde 500 TL harcama katkısı yapılacağını ifade etti.
Baybora, KTÖS ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin pandemi sürecinde PCR test kiti alımı, üreticiden patates-zeytinyağı alımı, belediye ve muhtarlar aracılığı ile ihtiyaçlı ailelere iaşe-ibade yardımı ve buharlı dezenfektan makinası alımı yaptığını, okullar için Pandemi kitapçığı hazırlattığını da belirtti.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
Dünya büyüklüğündeki Star Wars benzeri gezegen yaşama elverişli olabilir
Breaking Bad dizisinin yıldızı RJ Mitte 34 yaşında hayatını kaybetti
Eğlence merkezindeki kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Döviz piyasalarında günün son rakamları (13 Ekim 2026)
KIB-TEK Başkanı Uzun “Uzlaşı sağlandı, önceliğimiz halkımızın mağduriyetini gidermek”
KTMMOB ve Gençlik Federasyonu Sürdürülebilir Kalkınma Çalıştayı düzenledi
Tuğcu “Dört talebimizin tamamında uzlaşı sağlandı, arızalar ek mesai talep edilmeden giderilecek"
CTP, “Yerel Vizyon 2030” yol haritasını sundu; “Herkes İçin Hizmet” vizyonu her yere yayılacak
Üstel “Yeni dönemde çocuklu ailelerimize yönelik üç yeni projeyi daha hayata geçireceğiz”



