KTOEÖS cuma günü İskele okullarında grev, İskele Evkaf Koleji’nde eylem yapacak

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), “eğitim ve öğretmen sorunları” nedeniyle, cuma günü İskele Bölgesi okullarında 11.30 – 13.00 saatleri arasında grev, 12.00’de ise İskele Evkaf Koleji’nde eylem yapacak.
KTOEÖS’ten yapılan açıklamada, eğitim ve öğretmen sorunlarının büyüdüğü belirtilerek, Eğitim Bakanı sorun çözme yetisini yitirmekle suçlandı.
“Sayın Başbakanla sorunları konuşmak ve çözüm yollarını yaratmak için görüşme talebimizi yazılı yaptık, görüşmek için zorlamaya devam etmekteyiz. Cevap alamazsak eylemsel boyutta direnişi artıracağız.” denilen açıklamada, 25 Ekim Cuma günü İskele Bölgesi okullarında 11.30 – 13.00 saatleri arasında grev ve 12.00’de ise İskele Evkaf Koleji’nde eylem yapılacağı duyuruldu.
Açıklamada, “UBP-DP-YDP hükümetine sesimizi bir kez daha duyurmaya çalışacak, duyuruncaya kadar devam edeceğiz. Duyarsız davranılması durumunda tüm sorumluluğun UBP-DP-YDP hükümetinde olacağını kamuoyu ve velilerimize hatırlatmak isteriz.” denildi.
Benzer haberler
Featured
Endonezya'yı saran orman yangınlarında orangutanları kurtarmak için zamanla yarış
ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan Rusya yaptırımları için "60 gün" vurgusu
2026 Orionid meteor yağmuru için geri sayım: Görsel şölen geliyor
İstanbul'daki sel faciasında can kaybı 5'e yükseldi
Filistin Devlet Başkanı Güney Kıbrıs’a gidiyor
KTOEÖS, yarın öğleden sonra Girne bölgesindeki okullarda grev yapacak
Türkiye’de öğrenim gören Kıbrıslı Türk Üniversite Öğrencileri buluşması gerçekleştirildi
Çeler “TDP Meclis’te de hükümette de olacak”
Gazimağusa'da bazı bölgelere 6 saat elektrik verilemeyecek



