KOOP-SEN’in grevi sekizinci gününde devam ediyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kooperatif Görevlileri Sendikası’nın (KOOP-SEN), Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd. iştiraklerinden Koop-Süt, Zirai Levazım Kooperatifi ve Binboğa Yem Kooperatifi’ndeki grevi sekizinci gününde devam ediyor.
Üç iştirakte çalışanlar, bugün Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürlüğü’nde dayanışma ve destek amaçlı bir günlük uyarı grevi gerçekleştirecek. KOOP-SEN bugün saat 10.00’da banka önünde basın açıklaması da yapacak.
Çalışanların, temmuz ayı maaşlarının ödenmemesi nedeniyle geçtiğimiz salı günü, Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürlüğü önünde başlattıkları eylemler, Başbakanlık, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı önünde devam etmişti.
Üç iştirakte çalışanlar, bugün Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürlüğü’nde dayanışma ve destek amaçlı bir günlük uyarı grevi gerçekleştirecek. KOOP-SEN bugün saat 10.00’da banka önünde basın açıklaması da yapacak.
Çalışanların, temmuz ayı maaşlarının ödenmemesi nedeniyle geçtiğimiz salı günü, Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürlüğü önünde başlattıkları eylemler, Başbakanlık, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı önünde devam etmişti. Benzer haberler
Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi
Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026)
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü
Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı"
AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası
Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor
Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz"




