Konya'da şaşırtan deprem!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
AFAD, Konya'nın Kulu ilçesinde 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
Türkiye'de deprem riski en az alan bölgeler arasında yer alan Konya'da bir deprem meydana geldi.
Konya’da saat 14.44’te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Konya'da merkez üssü Kulu ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin 11,6 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.
“OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL
Konya Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Şu ana kadar kolluk birimlerimize ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşan bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileriz." ifadesi kullanıldı.
Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir ise sosyal medya hesabından, “Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bizleri her türlü afetten korusun. Yetkililerimizle birlikte süreci takip ediyoruz.” açıklamasında bulundu.
Benzer haberler
Featured
Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi’nden kasaplık hayvan satışı duyurusu
Bakırcı “Verdiğimiz sözlerin arkasındayız”
Güney Kıbrıs’ta ele geçirilen 390 kilo uyuşturucu en az 790 bin doza karşılık geliyor
Maviş “Ders yılının ilk günü öğrenciler taşınamadı. Sözleşmeleri zamanında yapmak sizin göreviniz değil miydi?”
YUDER, KTAMS ve AÖA arasında işbirliği protokolü imzalandı
Çavuşoğlu AÖA yönetimiyle görüştü "Desteğimiz sürecek"
Kar-İş taşımacılıkta karar ve takvim istedi
Menelau “Kıbrıs Rum tarafı meselenin müzakere konusuna dönüşmesini istemiyor”
Ara bölgede Uluslararası Barış Günü etkinlikleri düzenlenecek


