Klopp rakamlardan dert yandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, transfer piyasasında konuşulan rakamlara dikkat çekti. Talip olunan futbolcular için istenen bedellerin çok yüksek olduğunu belirten Alman menajer, Coutinho'nun yerine birini almayarak doğru bir politika izlediklerini dile getirdi.
Ara transfer sezonunda Coutinho'yu 142 milyon sterlin bonservis bedeliyle Barcelona'ya satan Liverpool, Brezilyalı oyuncunun yerine kimseyi kadrosuna katmadı. Kırmızılar, sezona Mane, Salah, Firmino ve Chamberlain'den oluşan hücum hattıyla devam edecek.
Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, ara transfer sezonunda Coutinho'nun pozisyonuna yeni bir futbolcu transfer etmemelerini piyasada uçuşan rakamlara bağladı.
Ara transfer sezonunda talip olunan futbolcular için istenen rakamların çok uçuk olduğunu dile getiren Alman teknik adam, hücum hattına yeni bir oyuncu dahil etmeyerek doğru bir politika izlediklerini söyledi.
Transfer marketinde konuşulan rakamların yüksekliğinden dert yanan Jurgen Klopp, 2017'nin son günlerinde Virgil van Dijk'in 75 milyon sterlin karşılığında Liverpool'a transferine onay vermişti. Hollandalı stoper, bu transferle dünyanın en pahalı savunma oyuncusu olmuştu.
Benzer haberler
Spor
Ronaldinho yıllar sonra futbola geri döndü
GABFEST 2026’da 3x3 sokak basketbolu kayıtları başladı
Arda Erkan anısına “12. Kite Surf Etkinliği” düzenleniyor
Cumhuriyet Meclisi ile Gençlik Meclisi takımları dostluk maçında buluştu
Klasikler gece rallisinde buluştu
15. Pulya Festivali Sporting Yarışması'nda dereceye girenler belirlendi
Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı ile Kıbrıs Türk Gençlik Meclisi Futbol Takımı dostluk maçı yapacak
Merhum Önder Ecesoy anısına tavla turnuvası düzenlendi
Lionel Messi futbolu bırakıyor mu?


