KKTC'de yayın yapan tüm özel kanalların yayınları bu gece durabilir

Voice Kıbrıs Haber
Başbakan Ersan Saner, Bakanlar Kurulu kararlarını açıkladıktan sonra bu gece KKTC yayın yapan tüm özel kanalların kapatılması ile ilgili soruya yanıt verdi.
Başbakan Saner, özel televizyonların yayınlarının kapatılmaması için çalıştıklarını, kanalların ücretlerini ödememesinden dolayı yaşanan sorunun giderilmesi için ellerinden geleni ve kaynak yaratılması için çaba harcadıklarını vurguladı.
Başbakan Saner, özel kanalların 2018’den gelen borçları nedeni ile kapatılmasının söz konusu olduğunu belirtti.
Saner, kanalların kapatılmaması için çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, burada sorumluğun devletle özel kanalların arasında olduğunu ifade etti.
Saner , “TV kanallarının kapatılmasının sebebi ücretleri ödenmemesinden kaynaklandı. Bu konuda da çalışma devam ediyor. Elimizden gelen tüm imkanları seferber etmiş durumdayız. Borçlar 2018’den geliyor, bir kısmı ödenmedi. Maliye Bakanlığı ciddi bir kaynak aktarmaya çalışıyor" dedi.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Ciklos'ta ölümlü kaza: 30 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti!
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı
AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026)
İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz"
41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı
KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor
Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı"
Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi"



