Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği başkanı yeniden Burçin Aliusta seçildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği başkanı yeniden Burçin Aliusta seçildi
KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneğinde (KKTCFBİDER) 3.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 8 Kasım Cumartesi günü Lefkoşa Grand Pasha Otel Konferans ve Balo Salonunda gerçekleşen genel kurula dernek üyeleri ve misafirleri yansıra , KKTC Dışişleri Bakanı ve aynı zamanda dernek kurucu üyesi Tahsin Ertuğruloğlu , genel kurulda yer aldı. Saat 14:30 da başlayan Genel Kurul Gündemi , Divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Ercan İbrahimoğlu’nun yaptığı kurula 150 dernek üyesi ve misafir katıldı. Açılış ve saygı duruşunun ardından dernek başkanı Burçin Aliusta’nın Faaliyet raporunu okuması ile devam etti. İki yıllık dönemde derneğin hayata geçirdiği 43 faaliyeti slayt görüntüler eşliğinde genel kurula katılanlara aktardı. Sunum katılımcılardan büyük beğeni aldı . Mali Rapor katılımcıların bilgisine sundu. Her iki rapor divan tarafından oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Burçin Aliusta Tek Aday Olarak Başkan Oldu. Başkanlık seçiminde genel kurula tek aday olarak başvuran mevcut Başkan Burçin Aliusta oy birliği ile derneğin yeniden başkanı oldu. Aliusta’nın sunduğu yönetim kurulu ve dernek yönetim organları da genel kurulda oy birliği ile kabul görerek seçim tamamlandı. Genel Kurulda söz alan KKTC Dışişleri Bakanı ve aynı zamanda dernek kurucu üyesi Tahsin Ertuğruloğlu da konuşmasında genel kurulda bir Fenerbahçeli olarak bulunduğunu ve böylesine önemli işlere imza atan dernek başkanı ve yönetimini tebrik etti. Genel Kurul sonunda üyelere hitap eden Başkan Burçin Aliusta , iki yıllık dönemde yapılamaz olamaz denilen ve hayata geçirmeyi başardıkları birçok faaliyete destek veren herkese teşekkür etti. Bundan sonraki süreçte beklentileri yüksek seviyede bir derneği devraldıklarını ve işlerinin oldukça zor olduğunu , bu zorlukları ancak derneğin çalışmalarına destek verip sahiplenip yanında olacak olan üyelerle aşabileceklerini söyledi. son olarak başkan Burçin Aliusta’ya dernek üyeleri üzerinde birçok fotoğrafın bulunduğu büyük bir tablo takdim takdim etti. Genel Kurul çekilen Aile fotoğrafları ardından son buldu.

Benzer haberler

Featured
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı 2026-06-13 20:15:00 Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu 2026-06-13 20:09:00 KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi 2026-06-13 20:05:00 KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor 2026-06-13 19:56:00 Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! 2026-06-13 19:51:00 Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi 2026-06-13 16:57:00 Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” 2026-06-13 16:50:00 Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” 2026-06-13 16:38:00 Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? 2026-06-13 16:18:00