Kızılay’ın “Kış Sabahları İkram Projesi” ile binlerce kalp ısındı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Kızılay’ın binlerce kişiye ulaşan “Kış Sabahları Isınıyor” projesi, Ramazan ayı boyunca Lefkoşa Terminal Merkezinde kurulacak “Kızılay İftar Sofrası”na bırakıyor.
Başkent Lefkoşa’nın simge noktalarından Girne Kapı Kuğulu Park’ta konuşlandırılan Kızılay Mobil İkram Aracı, iki ay boyunca hafta içi her sabah 06.30-08.30 saatleri arasında vatandaşlarımızın ilk durağı oldu.
Proje kapsamında; okul yolundaki öğrencilerden işe yetişmeye çalışan emekçilere, esnaftan emeklilere kadar toplumun her kesiminden yaklaşık 13 bin vatandaşımıza sıcak çorba, ekmek, çay ve poğaça ikramı yapıldı.
Kıbrıs Türk Kızılay gönüllüleri ve Kıbrıs Genç Kızılay üyelerinin özverili çalışmalarıyla yürütülen proje, sadece bir ikram faaliyeti değil, aynı zamanda sabahın ilk ışıklarında paylaşılan bir tebessüm ve kardeşlik köprüsü oldu.
Ramazan Ayında Dayanışma Ruhu Lefkoşa Terminal’e Taşınıyor
"Kızılay ile Kış Sabahları Isınıyor" projesi, Ramazan ayının ilk gününden itibaren yerini “Kızılay İftar Sofrası”na bırakıyor. Kış sabahlarını ısıtan bu anlamlı proje 18 Şubat’ta sona ererken, Kıbrıs Türk Kızılay tüm enerjisini ve hazırlıklarını 19 Şubat’ta başlayacak olan mübarek Ramazan ayı için seferber ediyor. Yardımlaşma ve paylaşma geleneğimizin en güzel örneği olan “Kızılay İftar Sofrası” bu yıl Lefkoşa Terminal Merkezinde kurulacak ve vatandaşlarımızı yine aynı bereket etrafında buluşturacağız.
Ramazan Ayında Dayanışma Ruhu Lefkoşa Terminal’e Taşınıyor
"Kızılay ile Kış Sabahları Isınıyor" projesi, Ramazan ayının ilk gününden itibaren yerini “Kızılay İftar Sofrası”na bırakıyor. Kış sabahlarını ısıtan bu anlamlı proje 18 Şubat’ta sona ererken, Kıbrıs Türk Kızılay tüm enerjisini ve hazırlıklarını 19 Şubat’ta başlayacak olan mübarek Ramazan ayı için seferber ediyor. Yardımlaşma ve paylaşma geleneğimizin en güzel örneği olan “Kızılay İftar Sofrası” bu yıl Lefkoşa Terminal Merkezinde kurulacak ve vatandaşlarımızı yine aynı bereket etrafında buluşturacağız. Benzer haberler
Featured
Nöbetçi eczaneler (20 Ağustos 2026)
Fransa ile Güney Kıbrıs arasında ortak tatbikat yapıldı
Türkiye Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, PGM’yi ziyaret etti
Trump, yıl sonuna doğru Kuzey Kore lideri Kim ile görüşebileceğini açıkladı
Petrol fiyatları güne yüzde 0,2 artışla başladı
“Financial Times” gazetesinin İran’ın Güney Kıbrıs’a saldırabileceği haberi gündemde
Endonezya'da bir deprem daha
Letimbiotis “Fransa’nın katılımı GSI’ye teknik, jeopolitik ve diplomatik boyutuna katma değer katıyor”
Türkiye'nin nüfusu belli oldu


