Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" Haldun Taner’in epik şaheseri “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunu büyük beğeni topladı Lapta Turizm Festivali başlıyor Nöbetçi eczaneler (25 Haziran 2026) Üstel “Yaşlı yaşam merkezi ülke için güzel bir yatırım” Venezuela'daki depremlerde can kaybı 164'e yükseldi Güney Kıbrıs'ta, trafik cezalarının tebliğ edilmesi yöntemi konusu mecliste ele alındı Acapulco kavşağı ile Alevkayası kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatıldı Öztürkler “Azerbaycan ile ortak projeleri daha da ileriye taşıyacağız” Filipinler'de lise saldırısının şüphelisinin oynadığı iddia edilen video oyun “Gorebox” yasaklandı KTAMS “Geçici ve sözleşmeli personelin sınavsız üst kademe yöneticisi atanması kabul edilemez” Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" Haldun Taner’in epik şaheseri “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunu büyük beğeni topladı Lapta Turizm Festivali başlıyor Nöbetçi eczaneler (25 Haziran 2026) Üstel “Yaşlı yaşam merkezi ülke için güzel bir yatırım” Venezuela'daki depremlerde can kaybı 164'e yükseldi Güney Kıbrıs'ta, trafik cezalarının tebliğ edilmesi yöntemi konusu mecliste ele alındı Acapulco kavşağı ile Alevkayası kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatıldı Öztürkler “Azerbaycan ile ortak projeleri daha da ileriye taşıyacağız” Filipinler'de lise saldırısının şüphelisinin oynadığı iddia edilen video oyun “Gorebox” yasaklandı KTAMS “Geçici ve sözleşmeli personelin sınavsız üst kademe yöneticisi atanması kabul edilemez”
Dolar
Euro
Sterlin

"Kimileri bir türlü farkına varamasa da, boşa geçirilecek tek bir dakikamız yok"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

"Kimileri bir türlü farkına varamasa da, boşa geçirilecek tek bir dakikamız yok"

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, ülkede orta ve uzun vadeli planlara ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekerek," kimileri bir türlü farkına varamasa da, aslında boşa geçirilecek tek bir dakikamız bile yok" dedi.

Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Trafik kazaları, şiddet, turizm bölgelerinde, sahillerde çevre sorunları, ilaç sıkıntısı... Sterlin 33 TL...

Son günlerin haberlerinden birkaçı. İki gün konuşup unutabileceğimiz haberler değil. İşin kötüsü bunlar, anında iki tane karar üretip çözebileceğimiz sorunlar da değil! Onun için orta ve uzun vadeli planlara, bunların Meclis'ten geçirilip, hükumetler değişse de istikrarlı bir biçimde uygulanmasına acilen ihtiyaç var.

Alım gücümüzden, ülkemizin potansiyelinden, uygarlığımızdan, canlarımızdan kaybediyoruz her geçen gün.

Ve kimileri bir türlü farkına varamasa da, aslında boşa geçirilecek tek bir dakikamız bile yok..."

Benzer haberler

Featured
Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı 2026-06-25 19:16:00 Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti 2026-06-25 18:50:00 Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı 2026-06-25 18:32:00 Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı 2026-06-25 18:22:00 Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" 2026-06-25 18:15:00 Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi 2026-06-25 17:45:00 Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” 2026-06-25 17:37:00 Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak 2026-06-25 17:17:00 Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" 2026-06-25 17:11:00