Kıbrıslı Rum iki sanık bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber
İskele Kaza Mahkemesi’nde yargılanan Kıbrıslı Rum iki sanık A.K (E-60) ve A.K (K-60) bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Tanıkların dinlendiği duruşma, 6 Kasım Perşembe gününe ertelendi.
Savcılık, geçen duruşmalarda beş sanık aleyhine getirilen “mülke tecavüz” ve “genel rahatsızlık” suçlamalarına ilişkin davayı geri çekmiş ve sanıklar bu suçlamalardan serbest kalmıştı. “Mülke tecavüz” ve “genel rahatsızlık” suçlamalarından serbest kalan sanıkların yargılama süreci bugün de devam etti.
İddia makamı, bugünkü oturumda iki tanık daha dinletti. Bir sonraki duruşmada tanıkların dinlenmesine devam edilmesi bekleniyor.
Öte yandan, “Askeri yasak bölgeyi ihlal” suçlamasıyla tutuksuz yargılanan sanıkların davası, hitapların ardından karar için 7 Kasım Cuma gününe ertelenmişti.
Benzer haberler
Featured
Volkswagen 208 binden fazla aracını geri çağırıyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Eylül 2026)
Bolivya'da yeni bir kedi türü keşfedildi
Dinçyürek “Bağımlılıkla mücadelede bilimsel yol haritasını devlet iradesiyle hayata geçireceğiz”
Erhürman “Müze, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı acıları gelecek nesillere aktaracak”
Üstel “Barış, gerçeklerin üzerini örterek ve yaşanan acıları yok sayarak kurulamaz”
Yılmaz “Müzenin hayata geçirilmesi, tarihi gerçeklerin doğru biçimde anlatılması yolunda önemli bir adım”
Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitler Müzesi düzenlenen törenle açıldı
Aralarında 40 günlük Seldem Ali Osman ile 16 aylık Betül Arnavut'un bulunduğu 15 şehit toprağa verildi



