Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği’nde yeni dönem
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği’nin yeni yönetimi belirlendi.
Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği’nin eş Başkanları Tamer Öncül ve Cemay Onalt Müezzin oldu. Müezzin, ayrıca yazman olarak görev da yapacak.
Birlikten verilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nda (KTÖS) yapılan 17’nci Olağan Genel Kurulu’nda Neşe Yaşın ve Jenan Selçuk eş başkanlık görevlerini devretti.
Neşe Yaşın’ın açılış konuşması, mali raporla faaliyet raporunun onaylanmasının ardından birliğin yeni yönetimi belirlendi.
Dış İlişkiler Sorumlusu Neşe Yaşın, Sayman Halil Karapaşaoğlu, Basın Yayın Sorumlusu Ümit İnatçı, Sosyal İlişkiler Sorumlusu Mustafa Tozakı ve faal üye Ahmet Yıkık oldu.
Benzer haberler
Featured
Erdoğan "Kıbrıs Türkünün menfaatlerini yok sayan hiçbir girişimin başarıya ulaşması söz konusu olamaz"
MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı hayatını kaybetti
Dışişleri Bakanlığı “Ada'da iki egemen devlet gerçeği yok sayılarak yürütülecek bir sürecin başarıya ulaşması mümkün değil”
Borsa günü yüzde 1,36 değer kaybederek tamamladı
Kıbrıslı Türk gençlerden BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e ortak mektup
Kaş ve Kumluca’daki yangınlarda boşaltılan 10 ev yandı
Muğla'da orman yangını: 600'ün üzerinde kişi ve bir hastane tahliye edildi
Ümit İnatçı’nın yeni kitabı “Medeniyet Krizi ve Evrensel Bilinç” yayımlandı
Tekin Birinci hayatını kaybetti!


