Kıbrıs Edebiyat Derneği kuruldu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Derneğin yönetim kurulundaki isimler, “Koordinatör/Asbaşkan Serkan Soyalan, Genel Sekreter Şehbal Hamzaoğulları, Mali İşler Sadi Müezzin, Dış İlişkiler Cemay Onalt Müezzin Asli Üyeler, Merter Refikoğlu, Canan Taşçı, Nezihe Köprülü ve Ogün Hamzaoğulları” olarak duyuruldu.
Denetleme ve diplin kurulu üyeleri ise şöyle açıklandı:
“Menteş Ezdaş (Başkan), üyeler Kemal Taşçı, Ürten Taşçı ve Arzu Ezdaş. Disiplin Kurulu; Mehmet Kansu, Hüseyin Taşçı, Ayşe Kordal ve Arda Topal.”
Lirik Şiir Grubu, KED çatısı altında olacak
Öte yandan Yıltan Taşçı, Cemay Onalt Müezzin, Şehbal Hamzaoğulları, Merter Refikoğlu ve Serkan Soyalan’dan oluşan, faaliyetlerini 2012’den beri sürdüren Lirik Şiir Grubu’nun çalışmalarına aynı isimle Kıbrıs Edebiyat Derneği çatısı altında devam edeceği kaydedildi.
Kaynak: KIBRIS GAZETESİ Benzer haberler
Kıbrıs
Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş
Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor"
Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı
İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor"
Arıklı “Siber zorbalık sadece çocuklar için değil gençler, aileler ve yetişkinler için de büyük tehlikeler içeriyor”
Hasipoğlu ve Göktaş, “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu”nda konuştu
Ara bölgede iki toplumlu panel düzenlenecek
TDP Parti Meclisi yerel seçimlere ilişkin iş birliği kararı aldı
Salamis Yolu'nda asfaltlama başladı



