KHYD'ye 7 bin TL bağış

Voice Kıbrıs Haber
Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne 7 bin TL’lik bağış yapıldı.
KHYD yaptığı açıklamada, bağışın, Girne Üniversitesi 60+Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin yaptıkları pastalar ve onların fotoğraflarından oluşan kartların satışından elde edilen gelirle yapıldığını belirtti.
Kartların satışından elde edilen 7000 TL’nin Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanması vesilesiyle konuşan Dernek Başkanı Raziye Kocaismail; pandemi sürecinde nakit bağışların hemen hemen yok denecek kadar düştüğünü ve Derneğin büyük sıkıntılar içinde olduğu böyle bir dönemde gelen bağışın çok büyük anlam ve duyarlılık taşıdığını vurguladı.
14 hastanın tedavi ücretini karşılayabilecek bu yüksek meblağın kartlardan gelebileceğine inanmanın çok güç olduğunu söyleyen Kocaismail, “bu meblağın toplanması için belli ki birçok yürek birlikte çarpmıştır” diyerek başta projenin Önderi Yrd Doç Dr Mutlu Soykurt’u, Girne Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi 2. Sınıf öğrencileriyle katkı koyan herkesi kutlayarak tedavisine yardımcı olunacak 14 hasta adına teşekkür etti.
Voice of the Island/TAK
Benzer haberler
Featured
“Özgür Ruh 2” sanat etkinliği, 19 Ekim’de açılıyor
Cumhurbaşkanı Erhürman “Tüm çocukların hakları gündemimde ve hepsiyle ilgili de çalışıyorum…”
Hayvancılık ve Arıcılık sektörünün sorunları üreticilerle ele alınacak
EL-SEN, Kıb-Tek'i güvenlik önlemi ve Toplu İş Sözleşmesi konusunda uyardı "Gerekirse en ağır cevabı vereceğiz"
Sanayi Odası'nın 40. Olağan Genel Kurulu yarın yapılacak
3. Lefkoşa Kültür, Tarih Bellek Günleri başladı
Bıçaklı "Kıb-Tek yönetimi ve genel müdür sorgulanmalı”
Mannaş "Su geçirmez kapılar kapalı olsaydı yolcuların tamamı kurtarılabilirdi"
Yiğit “Kalkınma Bankası’ndaki münhalin kişiye özel olduğu aşikâr”



