Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Dünya'nın en eski hayvan fosillerinden biri Norveç'te bir koyun çiftliğinde bulundu Döviz kurlarında son durum (22 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (22 Eylül 2026) Trump "Tüm İran'ı havaya uçurabilirim" Başbakanlık "Aile yakınına gerekli bilginin verilmesinin ardından  basına açıklama yapıldı" Özdenefe "Sayıştay’ın hız tespit kameraları raporundaki bulgular ceza hukuku bakımından incelenmeli" AB veri kurumundan Google'a 403 milyon euro ceza Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Eylül 2026) CNN, Politico ve MS NOW'dan dava: Beyaz Saray yasağı mahkemeye taşınıyor Yunanistan'da bir haftada Batı Nil virüsü nedeniyle 3 kişi öldü, 46 yeni vaka tespit edildi Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı DAÜ Rektörlüğünden toplu iletişim sisteminin kullanılmasının engellendiği iddialarına yanıt Seçim ve Halkoylaması Yasası Genel Kurul’a sevk edildi AHDR, Imagine Barış Akademisi’ni tanıttı Bitcoin 82 bin dolara koşuyor Üstel UBP PM'de açıkladı "Kıbrıs Türk Hava Yolları 2028'de yeniden göklerde olacak" Dışişleri Bakanlığı "Esas çağdışı ve geçersiz olan Kıbrıs Cumhuriyeti'dir" Üstel, geçtiğimiz gün naaşına ulaşılan vatandaşın kimliğini açıkladı Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağmurlu ve fırtınalı hava geliyor! Sucuoğlu "Limanlarımızın geleceğiyle ilgili önemli kararların arifesindeyiz" Dünya'nın en eski hayvan fosillerinden biri Norveç'te bir koyun çiftliğinde bulundu Döviz kurlarında son durum (22 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (22 Eylül 2026) Trump "Tüm İran'ı havaya uçurabilirim" Başbakanlık "Aile yakınına gerekli bilginin verilmesinin ardından  basına açıklama yapıldı" Özdenefe "Sayıştay’ın hız tespit kameraları raporundaki bulgular ceza hukuku bakımından incelenmeli" AB veri kurumundan Google'a 403 milyon euro ceza Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Eylül 2026) CNN, Politico ve MS NOW'dan dava: Beyaz Saray yasağı mahkemeye taşınıyor Yunanistan'da bir haftada Batı Nil virüsü nedeniyle 3 kişi öldü, 46 yeni vaka tespit edildi Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı DAÜ Rektörlüğünden toplu iletişim sisteminin kullanılmasının engellendiği iddialarına yanıt Seçim ve Halkoylaması Yasası Genel Kurul’a sevk edildi AHDR, Imagine Barış Akademisi’ni tanıttı Bitcoin 82 bin dolara koşuyor Üstel UBP PM'de açıkladı "Kıbrıs Türk Hava Yolları 2028'de yeniden göklerde olacak" Dışişleri Bakanlığı "Esas çağdışı ve geçersiz olan Kıbrıs Cumhuriyeti'dir" Üstel, geçtiğimiz gün naaşına ulaşılan vatandaşın kimliğini açıkladı Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağmurlu ve fırtınalı hava geliyor! Sucuoğlu "Limanlarımızın geleceğiyle ilgili önemli kararların arifesindeyiz"
Dolar
Euro
Sterlin

Karting heyecanı 5. ayak yarışlarıyla devam ediyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Karting heyecanı 5. ayak yarışlarıyla devam ediyor
Reklam

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği’nin (KKKD) organize ettiği  “2023 Kale Boya ROK Cup Karting Şampiyonası”nda sezonun sondan bir önceki yarışı, 12 Ağustos 2023 Cumartesi akşamı yapılıyor. 

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği’nin (KKKD) organize ettiği ve ana sponsorluğunu Kale Boya’nın üstlendiği Kuzey Kıbrıs 2023 Kale Boya ROK Cup Karting Şampiyonası 12 Ağustos 2023 Cumartesi akşamı yapılacak olan sezonun beşinci ayak yarışlarıyla devam ediyor. Altı yarış olarak planlanan Kuzey Kıbrıs 2023 Kale Boya ROK Cup Karting Şampiyonası’nın sondan bir önceki yarışları yine Cemsa Sporting Center’de gerçekleştirecek.

12 Ağustos 2023 Cumartesi günü 08.00’den itibaren serbest antrenmanlar, teknik kontroller ve yarışçı bilgilendirme toplantısı yapılacak olan organizasyon, akşamüzeri 17.00’de başlayacak olan resmi antrenmanlarla devam edecek. Organizasyonda heyecan, 18.00’de start alacak olan sıralama turları ile artacak. İlk ayak yarışları 19.10’de ve final ayağı yarışları 20.50’de başlayacak. Geneli 4-6 yaş arası minik sporcuların, Rookie Challenge gösterisi ise 20.20’de yapılacak. Derecelerin belirlenmesinin ardından ödül töreni takribi 22.30’da yapılarak organizasyon sona erecek.

Ön kayıtları 20’ye ulaştı

Mini, Junior, Senior ve Master olmak üzere 4 kategoride yarışların yapılacağı Kuzey Kıbrıs 2023 Kale Boya ROK Cup Karting Şampiyonası beşinci yarışları, Cemsa Sporting Center’de, 1400 metre uzunluğundaki RC1 kodlu pist şeklinde yapılacak. Yarışın kayıtları 11 Ağustos 2023 Cuma akşamüzeri 16.00’da tamamlanacak. Ülkemizde tatil için bulunan milli kartingcilermizden Tolga Güryel ve Mert Uzun da Senior kategoride yarışarak organizasyona katkıda bulunacaklar. Ana sponsor Kale Boya’nın yanı sıra Cemsa Sporting Center, Güven Sigorta ve Near East Bank’ın da katkılarıyla yapılacak olan şampiyona Ekim ayında tamamlanacak.

Yarış Programı (15 Temmuz 2023 Cumartesi)

Resmi Antrenmanlar: 17.00

Sıralama Turları: 18.00

1.Ayak Yarışları: 19.10

Rookie Show (4-6 Yaş): 20.20

2.Ayak Yarışları: 20.50

Ödül Töreni: 22.30

Benzer haberler

Featured
Dünya'nın en eski hayvan fosillerinden biri Norveç'te bir koyun çiftliğinde bulundu 22 Eyl 2026 08:45 Döviz kurlarında son durum (22 Eylül 2026) 22 Eyl 2026 08:24 En son hava durumu tahminleri (22 Eylül 2026) 22 Eyl 2026 08:19 Trump "Tüm İran'ı havaya uçurabilirim" 21 Eyl 2026 22:14 Başbakanlık "Aile yakınına gerekli bilginin verilmesinin ardından  basına açıklama yapıldı" 21 Eyl 2026 21:49 Özdenefe "Sayıştay’ın hız tespit kameraları raporundaki bulgular ceza hukuku bakımından incelenmeli" 21 Eyl 2026 21:44 AB veri kurumundan Google'a 403 milyon euro ceza 21 Eyl 2026 21:32 Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Eylül 2026) 21 Eyl 2026 21:26 CNN, Politico ve MS NOW'dan dava: Beyaz Saray yasağı mahkemeye taşınıyor 21 Eyl 2026 21:17