Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu Salı akşamı çocuklarla buluşuyor

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi Yaz Tatili Çocuk ve Gençlik Atölyeleri kapsamında Tiyatro Sanatçısı-Sanat Yönetmeni İzel Seylani'yle Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu 10 Ağustos Salı akşamı çocuklarla buluşuyor.
Belediye’den verilen bilgiye göre, Girne Belediyesi’nin tüm çocuklar için ücretsiz düzenlediği etkinlik, 20.00-22.00 saatleri arasında Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı’nda gerçekleştirilecek.
Covid 19 önlemleri dikkate alınarak açık alanda yapılacak etkinliğe 6-12 yaş grubu tüm çocukların katılabileceği ve gösteri için kayıt yapılması gerektiği belirtildi. Kayıt ve bilgi için 0392 815 15 08 – 0539 112 63 63 numaralar aranabilecek.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, çocukların kültürle, sanatla büyümesinin bireysel gelişiminde önemine dikkat çekerek, ailelerin bu konuda duyarlı olması gerektiğini ifade etti.
Covid 19 salgını nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek yaz boyunca çocuklar için etkinlikler düzenlediklerini belirten Güngördü, açık alanda gerçekleştirilecek Karagöz-Hacivat Gölge oyununa tüm çocukları davet etti.
Benzer haberler
Featured
Yolsuzlukla yargılanan Netanyahu'nun ifade verme işlemi 98'inci duruşmada tamamlandı
Fransa'da Ebola vakası görüldü
İngiltere'deki hastane ihmallerinde 500'den fazla bebek ve anne hayatını kaybetti veya zarar gördü
Döviz piyasalarında günün son rakamları (24 Haziran 2026)
Gazimağusa'da beş yılda 600'ü aşkın köpek kısırlaştırıldı
Borsa günü yüzde 1,43 değer kaybederek tamamladı
U20 Türkiye Şampiyonası’nın ikinci gününde atletlerimiz güzel sonuçlara imza attı
Ekinci "Veri sızıntıları devletin siber güvenliğini sorgulatıyor"
Yıldırım Köyü çöplüğünde rehabilitasyon çalışmaları başlatıldı



