Karaağaç-Esentepe-Alevkayası yolları trafiğe kapatılacak!

Voice Kıbrıs Haber
Polis Genel Müdürlüğü pazar günü yapılacak olan tırmanma yarışı nedeniyle Karaağaç-Esentepe-Alevkayası yollarının trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Polisten yapılan açıklama şu şekilde;
"24 Mayıs 2026 Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında, Karaağaç-Alevkayası Yolu’nda, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından Tırmanma Şampiyonası’nın 2’inci yarışı gerçekleştirilecektir.
Tırmanma Rallisi kapsamında belirtilen tarih ve saatler arasında, Karaağaç-Alevkayası Yolu ile Esentepe-Alevkayası Yolu trafik akışına kapatılacaktır. Ulaşım ise alternatif yollardan sağlanacaktır.
Ralli devam ettiği sürece bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin, kendileri ile yarışmacıların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur."
Benzer haberler
Featured
2,5 milyon üniversite adayı için sınav zamanı
Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti
ABD Başkanı Trump, Türkiye’ye gideceğini söyledi
En son hava durumu tahminleri (20 Haziran 2026)
Elif’ten Türkiye ikinciliği
İtalya Başbakanı Meloni Trump'a cevap verdi "Ben ve İtalya asla yalvarmayız"
Belçika'da sıcaklık ve fırtına için "turuncu alarm" verildi
Ertuğruloğlu, BM Temsilcisi Diagne ve UNFICYP Komutanı Alam’ı kabul etti
Hukuk Komitesi bazı karar tasarılarıyla Konut Edindirme (Değişiklik) Yasası'nı Genel Kurul'a sevk etti



