Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Alkollü sürücülerin karıştığı kazalarda 1'i motosiklet sürücüsü, 4 kişi yaralandı Nöbetçi eczaneler (17 Ekim 2026) Aracın çarptığı 25 yaşındaki kadın ağır yaralandı Pile Barış Festivali bu akşam liderlerin katılımıyla yapılacak Aytaç Hızlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Yunanistan'da sıcaklıkların düşmesine rağmen Batı Nil virüsü görülmeye devam ediyor Kişi “Toplum bu kirli düzenin değişmesini istiyor” Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Ekim 2026) Şenkul’dan Başak Buba için yardım çağrısı “Dayanışmayı Sürdürelim” Üstel “Kurtulmuş, Kıbrıs Türk halkının haklı davasını Avrupa’nın gündemine taşıdı” Napolyon'un 200 yıllık şifresini yapay zeka altı saatte çözdü Hristodulidis "Avrupa Birliği Türkiye ile müzakerelerin yeniden başlamasını ele alacak" Kurtulmuş "Türk tarafını yok sayarak Kıbrıs’ta hiçbir çözüm olamaz" Müzisyen Soner Olgun hayatını kaybetti Ercan Havalimanı’nın pisti belirli saatlerde uçuş trafiğine kapatılacak Öztürkler’den Kurtulmuş’a teşekkür “Kararlı duruşu Kıbrıs Türk halkına güven verdi” Üstel “24 Ekim’de ülkeye bir demokrasi şöleni yaşatacağız” Polis okulunda hizmet içi eğitimlere devam ediliyor Kolozali “K-PET’teki süresiz grev uzlaşıya varılıncaya kadar sürecek” Atan “Emekçinin alın teri, hakkı ve geleceği sözle değil, yasal güvenceyle korunmalı” Alkollü sürücülerin karıştığı kazalarda 1'i motosiklet sürücüsü, 4 kişi yaralandı Nöbetçi eczaneler (17 Ekim 2026) Aracın çarptığı 25 yaşındaki kadın ağır yaralandı Pile Barış Festivali bu akşam liderlerin katılımıyla yapılacak Aytaç Hızlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Yunanistan'da sıcaklıkların düşmesine rağmen Batı Nil virüsü görülmeye devam ediyor Kişi “Toplum bu kirli düzenin değişmesini istiyor” Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Ekim 2026) Şenkul’dan Başak Buba için yardım çağrısı “Dayanışmayı Sürdürelim” Üstel “Kurtulmuş, Kıbrıs Türk halkının haklı davasını Avrupa’nın gündemine taşıdı” Napolyon'un 200 yıllık şifresini yapay zeka altı saatte çözdü Hristodulidis "Avrupa Birliği Türkiye ile müzakerelerin yeniden başlamasını ele alacak" Kurtulmuş "Türk tarafını yok sayarak Kıbrıs’ta hiçbir çözüm olamaz" Müzisyen Soner Olgun hayatını kaybetti Ercan Havalimanı’nın pisti belirli saatlerde uçuş trafiğine kapatılacak Öztürkler’den Kurtulmuş’a teşekkür “Kararlı duruşu Kıbrıs Türk halkına güven verdi” Üstel “24 Ekim’de ülkeye bir demokrasi şöleni yaşatacağız” Polis okulunda hizmet içi eğitimlere devam ediliyor Kolozali “K-PET’teki süresiz grev uzlaşıya varılıncaya kadar sürecek” Atan “Emekçinin alın teri, hakkı ve geleceği sözle değil, yasal güvenceyle korunmalı”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

KAR-İŞ’in taşımacılıkta gerçekleştirdiği eylem genişliyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
KAR-İŞ’in taşımacılıkta gerçekleştirdiği eylem genişliyor
Reklam

Kar-İş taşımacılıkta gerçekleştirdiği eylem alanını genişletti… KAR İŞ’in eylemine bugün Özel Okullar da dahil ediliyor.

Sivil yolcular  ile devlet okullarına taşımacılık yanında  bugünden  itibaren özel okullara da öğrenci taşımacılığı yapılmayacak. Öğrenci taşımacılığı konusunda başlayan sorun, DÜN Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Birliği KAR İŞ’in şehirler arası yolcu taşımacılığını da durdurmasına neden oldu. KAR İŞ Başkanı Fuat Topaloğlu, BRT’ye yaptığı açıklamada öğrenci taşımacılığı ile ilgili olumlu bir adım atılmadığı için eylemi genişleterek şehirler arası yolcu taşımacılığını da durdurduklarını belirtti. Daha sonra üyeleri ile genişletilmiş bir toplantı gerçekleştiren KAR İŞ eylem alanlarını genişletme kararı aldı. Toplantının ardından Başkan Fuat Topaloğlu imzası ile yapılan yazılı açıklamada hükümetin herşeye kayıtsız kaldığı, bir çözüm üretmek niyetinde olmadığı savunuldu. Açıklamada, grev alanının genişletilerek bugünden itibaren, eğitim bakanlığına bağlı okullara taşınan öğrenciler ve sivil yolcuların yanında özel okullara taşınan öğrenci taşımacılığının da tamamen ve süresiz olarak durdurulacağı kaydedildi. Bazı bölgelerde şiddet olaylarının meydana geldiğine de dikkat çekilen açıklamada KARİŞ’in böylesi olayları tasvip etmediği belirtildi. Kaynak: BRT

Benzer haberler

Featured
Alkollü sürücülerin karıştığı kazalarda 1'i motosiklet sürücüsü, 4 kişi yaralandı 17 Eki 2026 14:16 Nöbetçi eczaneler (17 Ekim 2026) 17 Eki 2026 14:04 Aracın çarptığı 25 yaşındaki kadın ağır yaralandı 17 Eki 2026 13:51 Pile Barış Festivali bu akşam liderlerin katılımıyla yapılacak 17 Eki 2026 13:41 Aytaç Hızlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı 17 Eki 2026 13:36 Yunanistan'da sıcaklıkların düşmesine rağmen Batı Nil virüsü görülmeye devam ediyor 16 Eki 2026 22:00 Kişi “Toplum bu kirli düzenin değişmesini istiyor” 16 Eki 2026 21:36 Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Ekim 2026) 16 Eki 2026 21:26 Şenkul’dan Başak Buba için yardım çağrısı “Dayanışmayı Sürdürelim” 16 Eki 2026 21:08