Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Ömür Muhtaroğlu için trombosit ve kan aranıyor Petrol piyasasında ibre değişti Yerel seçim süreci başladı, seçim yasakları yürürlükte… DAÜ VYK'daki görev değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı Bakanlar Kurulu bir dizi görevden alma ve atamalar gerçekleştirdi Liderler 13 Ekim'de görüşecek Gemi faciasında kayıp olan bir naaşa daha ulaşıldı Altın fiyatlarında son durum: Güne düşüşle başladı Arjantin'in efsanesi Messi, milli takıma veda etti ABD'de idam edilen mahkum Christa Pike hastanede uyandı ve konuştu Küresel piyasalar Fed'in toplantı tutanaklarına odaklandı Üsküdar'da yolcu vapuru tarihi yalıya çarptı Kıb-Tek, El-Sen’i grevi sonlandırmaya davet etti Döviz kurlarında son durum (7 Ekim 2026) 1950'den bu yana görülen en büyük El Nino'nun daha şiddetlisi geliyor Bugün hava nasıl olacak? (7 Ekim 2026) EL-SEN'in grevi yarın da devam edecek Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi Ekinci “Hedefimiz sadece Meclis’e dönmek değil, toplumun gündemini Meclis’e taşımak” Ömür Muhtaroğlu için trombosit ve kan aranıyor Petrol piyasasında ibre değişti Yerel seçim süreci başladı, seçim yasakları yürürlükte… DAÜ VYK'daki görev değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı Bakanlar Kurulu bir dizi görevden alma ve atamalar gerçekleştirdi Liderler 13 Ekim'de görüşecek Gemi faciasında kayıp olan bir naaşa daha ulaşıldı Altın fiyatlarında son durum: Güne düşüşle başladı Arjantin'in efsanesi Messi, milli takıma veda etti ABD'de idam edilen mahkum Christa Pike hastanede uyandı ve konuştu Küresel piyasalar Fed'in toplantı tutanaklarına odaklandı Üsküdar'da yolcu vapuru tarihi yalıya çarptı Kıb-Tek, El-Sen’i grevi sonlandırmaya davet etti Döviz kurlarında son durum (7 Ekim 2026) 1950'den bu yana görülen en büyük El Nino'nun daha şiddetlisi geliyor Bugün hava nasıl olacak? (7 Ekim 2026) EL-SEN'in grevi yarın da devam edecek Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi Ekinci “Hedefimiz sadece Meclis’e dönmek değil, toplumun gündemini Meclis’e taşımak”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Kamuda örgütlü 3 sendika Girne Boğaz'dan meclis önüne yürüyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Kamuda örgütlü 3 sendika Girne Boğaz'dan meclis önüne yürüyor
Reklam

Kamuda örgütlü 3 sendika, TL’nin döviz karşısındaki değer kaybından dolayı, “giderek yoksullaşan halkın sorunlarına dikkat çekmek için” Girne Boğaz’dan Meclis önüne yürüyüş yapıyor.

“Yoksullaşmaya Hayır” sloganıyla pandemi kuralları çerçevesinde yapılan yürüyüş, Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası’nın (Kamu-Sen) yönetim kurulları düzeyinde gerçekleştiriliyor.

Sloganların atılıp, şarkıların da söylendiği yürüyüşe, zaman zaman araçlar da korna çalarak, destek veriyor.

Eylemciler, yürüyüşte “Yoksullaşmaya Hayır” yazan tişörtler giyiyor.

Benzer haberler

Featured
Ömür Muhtaroğlu için trombosit ve kan aranıyor 7 Eki 2026 12:05 Petrol piyasasında ibre değişti 7 Eki 2026 11:29 Yerel seçim süreci başladı, seçim yasakları yürürlükte… 7 Eki 2026 11:19 DAÜ VYK'daki görev değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı 7 Eki 2026 11:14 Bakanlar Kurulu bir dizi görevden alma ve atamalar gerçekleştirdi 7 Eki 2026 10:54 Liderler 13 Ekim'de görüşecek 7 Eki 2026 10:47 Gemi faciasında kayıp olan bir naaşa daha ulaşıldı 7 Eki 2026 10:33 Altın fiyatlarında son durum: Güne düşüşle başladı 7 Eki 2026 09:57 Arjantin'in efsanesi Messi, milli takıma veda etti 7 Eki 2026 09:50