Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Muhalefet milletvekilleri, AÖA Yasa Tasarısı değişikliği hakkında eleştirilerde bulunu Brexit kararının İngiltere ekonomisine 10 yıllık bilançosu belli oldu Çeler'den Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eleştirisi "Tek bir adım atılmadı" Meclis'te Atatürk Öğretmen Akademisi Kuruluş (Değişiklik) Yasa Tasarısı görüşülmeye başlandı Oğuz "Yasanın suiistimal edilmemesi açısından bazı kriterler eklendi" Küçük “Bu yasa 851 kişinin hayatına dokunuyor” Cumhurbaşkanı Erhürman "Ne umutsuzluk satacak, ne de umut tacirliğine soyunacağız. Halkımız müsterih olsun…" “Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı" Genel Kurul’a sevk edildi TDP “364 bin kişilik veri sızıntısı iddiası tüm boyutlarıyla araştırılmalı” Çatalköy-Esentepe Belediyesi yaz atölyeleri başladı Çalışma Bakanlığı “Siber saldırıda herhangi bir veri kaybı veya veri sızıntısı yaşanmadı” Hava sıcaklığı 37 dereceye kadar yükselecek! Türkiye'de diri fay sayısı yeni veriler ışığında 700'e yükseldi Kıbrıs Rum Ulusal Konsey toplantısı gerçekleşti Meclis Genel Kurulu'nda üç yasa tasarısı kabul edildi Nöbetçi eczaneler (22 Haziran 2026) Solyalı “Gençlerin barınma sorununun siyasi rant uğruna kullanıldığını defalarca gördük” KIB-TEK ile Ciner Construction, Gazimağusa Bölge Amirliği hizmet binası için sözleşme imzaladı Bir haftada 24 yangın! YDÜ Veterinerlik öğrencileri “Vetchange Pusula Kampı”nda Türkiye ikincisi oldu! Muhalefet milletvekilleri, AÖA Yasa Tasarısı değişikliği hakkında eleştirilerde bulunu Brexit kararının İngiltere ekonomisine 10 yıllık bilançosu belli oldu Çeler'den Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eleştirisi "Tek bir adım atılmadı" Meclis'te Atatürk Öğretmen Akademisi Kuruluş (Değişiklik) Yasa Tasarısı görüşülmeye başlandı Oğuz "Yasanın suiistimal edilmemesi açısından bazı kriterler eklendi" Küçük “Bu yasa 851 kişinin hayatına dokunuyor” Cumhurbaşkanı Erhürman "Ne umutsuzluk satacak, ne de umut tacirliğine soyunacağız. Halkımız müsterih olsun…" “Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı" Genel Kurul’a sevk edildi TDP “364 bin kişilik veri sızıntısı iddiası tüm boyutlarıyla araştırılmalı” Çatalköy-Esentepe Belediyesi yaz atölyeleri başladı Çalışma Bakanlığı “Siber saldırıda herhangi bir veri kaybı veya veri sızıntısı yaşanmadı” Hava sıcaklığı 37 dereceye kadar yükselecek! Türkiye'de diri fay sayısı yeni veriler ışığında 700'e yükseldi Kıbrıs Rum Ulusal Konsey toplantısı gerçekleşti Meclis Genel Kurulu'nda üç yasa tasarısı kabul edildi Nöbetçi eczaneler (22 Haziran 2026) Solyalı “Gençlerin barınma sorununun siyasi rant uğruna kullanıldığını defalarca gördük” KIB-TEK ile Ciner Construction, Gazimağusa Bölge Amirliği hizmet binası için sözleşme imzaladı Bir haftada 24 yangın! YDÜ Veterinerlik öğrencileri “Vetchange Pusula Kampı”nda Türkiye ikincisi oldu!
Dolar
Euro
Sterlin

Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde Türkiye saati ile 19.25'te deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 19.25'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntı yerin 7,07 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremde herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

Benzer haberler

Featured
Muhalefet milletvekilleri, AÖA Yasa Tasarısı değişikliği hakkında eleştirilerde bulunu 2026-06-22 20:25:00 Brexit kararının İngiltere ekonomisine 10 yıllık bilançosu belli oldu 2026-06-22 20:20:00 Çeler'den Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eleştirisi "Tek bir adım atılmadı" 2026-06-22 20:13:00 Meclis'te Atatürk Öğretmen Akademisi Kuruluş (Değişiklik) Yasa Tasarısı görüşülmeye başlandı 2026-06-22 19:50:00 Oğuz "Yasanın suiistimal edilmemesi açısından bazı kriterler eklendi" 2026-06-22 19:41:00 Küçük “Bu yasa 851 kişinin hayatına dokunuyor” 2026-06-22 19:34:00 Cumhurbaşkanı Erhürman "Ne umutsuzluk satacak, ne de umut tacirliğine soyunacağız. Halkımız müsterih olsun…" 2026-06-22 19:28:00 “Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı" Genel Kurul’a sevk edildi 2026-06-22 18:46:00 TDP “364 bin kişilik veri sızıntısı iddiası tüm boyutlarıyla araştırılmalı” 2026-06-22 18:36:00