Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İlk aşamada beş bölümün faaaliyette olacağı Ürün Güvenliği ve Metroloji Laboratuvarı hizmete giriyor Yarın birçok bölgeye 3 saat elektrik verilemeyecek Borsadan rekor işlem hacmi ÖSYM duyurdu: e-YDS başvuruları başladı Üstel " 8 bölgede sosyal konut projeleri için online başvurular başlıyor" ABD yeni Büyükelçisi Breslow güven mektubunu Hristodulidis'e sundu Gürcistan'dan kalkan özel uçak Rize açıklarında denize acil iniş yaptı KKTC, İzmir’de düzenlenen fuarda temsil ediliyor Üstel "Derin sularda arama kabiliyetine ve özel teknik donanımlara sahip gemi yarın İstanbul'dan yola çıkıyor" Akpınar, yetkililer ve denizcilik sektörünü ortak bir çalışma masasında buluşmaya çağırdı GMO’dan Batı Nil Virüsü ilaçlamaları için uyarı: Su ve gıda güvenliği gözetilmeli Nöbetçi eczaneler (9 Eylül 2026) Araştırma “Çok sıcak içecekler yemek borusuna zarar verebilir ve kanser riskini artırabilir” Denktaş "Gemi faciası ülkedeki 'organize sorumsuzluğun' sonucudur" Çavuşoğlu "Riskli okullar belirlendi, güçlendirme ve yeniden yapım programı başlatıldı" Avcıoğlu “KKTC, tarihinin en ağır yönetimsel ve ahlaki krizini yaşıyor” Gedik “Yasaların varlığı değil, uygulanıp uygulanmadığı sorgulanmalı” Güney Kıbrıs’ta ambulans uçak alımı gündemde "Enerji Depolamada Aküye Bakış" panel ve çalıştayının sonuç raporu kamuoyuyla paylaşıldı Erhürman “Yeni Güven Artırıcı Önlemler üzerinde uzlaşı yok” İlk aşamada beş bölümün faaaliyette olacağı Ürün Güvenliği ve Metroloji Laboratuvarı hizmete giriyor Yarın birçok bölgeye 3 saat elektrik verilemeyecek Borsadan rekor işlem hacmi ÖSYM duyurdu: e-YDS başvuruları başladı Üstel " 8 bölgede sosyal konut projeleri için online başvurular başlıyor" ABD yeni Büyükelçisi Breslow güven mektubunu Hristodulidis'e sundu Gürcistan'dan kalkan özel uçak Rize açıklarında denize acil iniş yaptı KKTC, İzmir’de düzenlenen fuarda temsil ediliyor Üstel "Derin sularda arama kabiliyetine ve özel teknik donanımlara sahip gemi yarın İstanbul'dan yola çıkıyor" Akpınar, yetkililer ve denizcilik sektörünü ortak bir çalışma masasında buluşmaya çağırdı GMO’dan Batı Nil Virüsü ilaçlamaları için uyarı: Su ve gıda güvenliği gözetilmeli Nöbetçi eczaneler (9 Eylül 2026) Araştırma “Çok sıcak içecekler yemek borusuna zarar verebilir ve kanser riskini artırabilir” Denktaş "Gemi faciası ülkedeki 'organize sorumsuzluğun' sonucudur" Çavuşoğlu "Riskli okullar belirlendi, güçlendirme ve yeniden yapım programı başlatıldı" Avcıoğlu “KKTC, tarihinin en ağır yönetimsel ve ahlaki krizini yaşıyor” Gedik “Yasaların varlığı değil, uygulanıp uygulanmadığı sorgulanmalı” Güney Kıbrıs’ta ambulans uçak alımı gündemde "Enerji Depolamada Aküye Bakış" panel ve çalıştayının sonuç raporu kamuoyuyla paylaşıldı Erhürman “Yeni Güven Artırıcı Önlemler üzerinde uzlaşı yok”
Dolar
Euro
Sterlin

İzinsiz kazı yapan 3 kişi tutuklandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
İzinsiz kazı yapan 3 kişi tutuklandı!
Reklam

Dün saat 15:00 sıralarında Alevkayası Mevkiinde, polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu S.Ç.(E-38), Ö.A.(E-51) ve Ö.B.(E-52) eski eser bulmak amacı ile yetkili makamdan izinsiz olarak kazı yaptıkları bir sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandı.

Polisten alınan bilgilere göre, bahse konu şahısların tasarruflarında bulunan etnografik nitelikli eski eser olduğuna inanılan 45 adet kırık toprak testi parçası bulunarak emare olarak alınmıştır.dı. Soruşturma devam etmektedir.  (Voice of the Island)

Benzer haberler

Featured
İlk aşamada beş bölümün faaaliyette olacağı Ürün Güvenliği ve Metroloji Laboratuvarı hizmete giriyor 9 Eyl 2026 20:36 Yarın birçok bölgeye 3 saat elektrik verilemeyecek 9 Eyl 2026 19:42 Borsadan rekor işlem hacmi 9 Eyl 2026 19:36 ÖSYM duyurdu: e-YDS başvuruları başladı 9 Eyl 2026 19:32 Üstel " 8 bölgede sosyal konut projeleri için online başvurular başlıyor" 9 Eyl 2026 19:18 ABD yeni Büyükelçisi Breslow güven mektubunu Hristodulidis'e sundu 9 Eyl 2026 19:09 Gürcistan'dan kalkan özel uçak Rize açıklarında denize acil iniş yaptı 9 Eyl 2026 19:00 KKTC, İzmir’de düzenlenen fuarda temsil ediliyor 9 Eyl 2026 18:54 Üstel "Derin sularda arama kabiliyetine ve özel teknik donanımlara sahip gemi yarın İstanbul'dan yola çıkıyor" 9 Eyl 2026 18:41