Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Volkswagen 208 binden fazla aracını geri çağırıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Eylül 2026) Bolivya'da yeni bir kedi türü keşfedildi Dinçyürek “Bağımlılıkla mücadelede bilimsel yol haritasını devlet iradesiyle hayata geçireceğiz”  Erhürman “Müze, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı acıları gelecek nesillere aktaracak” Üstel “Barış, gerçeklerin üzerini örterek ve yaşanan acıları yok sayarak kurulamaz” Yılmaz “Müzenin hayata geçirilmesi, tarihi gerçeklerin doğru biçimde anlatılması yolunda önemli bir adım” Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitler Müzesi düzenlenen törenle açıldı Aralarında 40 günlük Seldem Ali Osman ile 16 aylık Betül Arnavut'un bulunduğu 15 şehit toprağa verildi Kar-İş ve Toplu Taşımacılar Birliği “Pazartesi öğrenci taşımacılığı başlamayacak” Japonya Merkez Bankası politika faizini 31 yılın en yüksek seviyesine çıkardı Brent petrolün varil fiyatı 103 dolar sınırında Baykallı “Savaş suçu işleyenler yargılanmalı, hakikat komisyonu kurulmalı” Üredi “Anayasal sorunların giderilmesi, sorularımızın bittiği anlamına gelmez” İncirli “İstedikleri kadar oyun çevirsinler. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar" Hafta sonu yer yer sağanak yağmur bekleniyor Denetimler sonucu elmalar imha edildi Üstel “Hedefimiz bağımlılık ortaya çıkmadan önlem almak” Yılmaz “Üstel’in bu konuya bizzat eğilmesi ve Başbakanlığın koordinasyonu son derece kıymetli” Taçoy “Denetimlerin yaygınlaşması için müfettiş sayısı imkanlar çerçevesinde arttırıldı” Volkswagen 208 binden fazla aracını geri çağırıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Eylül 2026) Bolivya'da yeni bir kedi türü keşfedildi Dinçyürek “Bağımlılıkla mücadelede bilimsel yol haritasını devlet iradesiyle hayata geçireceğiz”  Erhürman “Müze, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı acıları gelecek nesillere aktaracak” Üstel “Barış, gerçeklerin üzerini örterek ve yaşanan acıları yok sayarak kurulamaz” Yılmaz “Müzenin hayata geçirilmesi, tarihi gerçeklerin doğru biçimde anlatılması yolunda önemli bir adım” Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitler Müzesi düzenlenen törenle açıldı Aralarında 40 günlük Seldem Ali Osman ile 16 aylık Betül Arnavut'un bulunduğu 15 şehit toprağa verildi Kar-İş ve Toplu Taşımacılar Birliği “Pazartesi öğrenci taşımacılığı başlamayacak” Japonya Merkez Bankası politika faizini 31 yılın en yüksek seviyesine çıkardı Brent petrolün varil fiyatı 103 dolar sınırında Baykallı “Savaş suçu işleyenler yargılanmalı, hakikat komisyonu kurulmalı” Üredi “Anayasal sorunların giderilmesi, sorularımızın bittiği anlamına gelmez” İncirli “İstedikleri kadar oyun çevirsinler. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar" Hafta sonu yer yer sağanak yağmur bekleniyor Denetimler sonucu elmalar imha edildi Üstel “Hedefimiz bağımlılık ortaya çıkmadan önlem almak” Yılmaz “Üstel’in bu konuya bizzat eğilmesi ve Başbakanlığın koordinasyonu son derece kıymetli” Taçoy “Denetimlerin yaygınlaşması için müfettiş sayısı imkanlar çerçevesinde arttırıldı”
Dolar
Euro
Sterlin

İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği
Reklam

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim ve çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. İstanbul'da 30 bin polis görev yapıyor. Taksim Meydanı'nda pankart açarak slogan atan iki kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Beşiktaş'ta toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis ekipleri müdahale etti. 20 kişi gözaltına alındı. Kimsenin alınmadığı Taksim civarına sadece HAK-İş alınarak Taksim anıtına çelenk bırakmasına ve basın açıklaması yapmasına izin verildi. İstanbul'daki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının yapılacağı Bakırköy Halk Pazarı çevresinde hareketlilik başladı.Bayrak ve flamalarını hazırlayan gruplar zaman zaman çalınan müzikler eşliğinde horon oynadılar.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları güvenlik önlemleri kapsamında, Taksim Meydanı’nın etrafı demir bariyerlerle kapatıldı. Meydan ve kutlamaların yapılacağı Bakırköy Halk Pazarı çevresindeki bazı sokak ve caddeler, trafiğe kapalı olacak. Güvenlik önlemleri çerçevesinde, kent genelinde 30 bin 101 emniyet mensubu görev yapıyor TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYEN GRUBA POLİS MÜDAHALE ETTİ! 20 GÖZALTI 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Beşiktaş'ta toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis ekipleri müdahale etti. Beşiktaş Meydanı'nda bir araya gelen Halkın Kurtuluş Partisi üyesi bir grup, buradan Taksim'e çıkmak istedi. Çevrede güvenlik önlemi alan Çevik Kuvvet ekipleri grubun önüne geçerek dağılmaları uyarısında bulundu. Uyarılara rağmen yürümek isteyen yaklaşık 20 kişilik grup, polis ekiplerinin müdahalesiyle gözaltına alındı. TAKSİM MEYDANI'NA GİRMEK İSTEYEN GRUBA MÜDAHALE Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Talimhane'den Taksim Meydanı'na girmeye çalışan bir gruba polis müdahale etti. Talimhane Caddesi'nden “Yaşasın 1 Mayıs" ve “Meydanlar halka kapatılamaz" diye slogan atarak meydana gelen grup “Taksim yasağına hayır, yaşasın 1 Mayıs" yazılı pankart açtı. Polisle, pankartı vermek istemeyen grup arasında bir süre arbede yaşandı.  Polis göstericileri daha sonra yaka paça gözaltına aldı. Bu sırada bir gösterici ile polisin, aynı copunu çektiği görüldü.  Gözaltına alınanlardan bazıları slogan atmaya devam etti. Polis aracına bindirilen eylemciler emniyete götürüldü. MECİDİYEKÖY'DE BİBER GAZLI MÜDAHALE Gayrettepe'de toplanan grup, Taksim'e yürümek istedi. Grup, Mecidiyeköy'e geldiğinde polis müdahale etti. Biber gazıyla yapılan müdahale sırasında grup üyeleri ara sokaklara kaçtı.   TAKSİM'DE PANKART AÇAN İKİ KADIN GÖZALTINA ALINDI Taksim Meydanı'nda pankart açarak slogan atan iki kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Taksim Meydanı'nda Gezi Parkı'nın olduğu bölgede pankart açan iki kadın slogan atmaya başladı. Yasa dışı bir örgütü lehinde slogana atan iki kadına çevredeki polis ekipleri müdahale etti. Pankartları ellerinden alınan kadınlar, gözaltına alınarak polis aracına götürüldü. Kadınların araca binmemek için uzun süre polislere direndiği görüldü. CİVAR İLLERDEN GELEN POLİS YOK İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs’ta İstanbul’da görev yapan polis sayısını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 Mayıs tedbirleri için İstanbul’da 30 bin 101 personel görev aldı.  Açıklamada bu yıl ilk kez ortaya çıkan bir duruma da yer verildi. İstanbul Emniyeti geçtiğimiz yıllarda 1 Mayıs için çevre illerden polis takviyesi alıyordu. Bu sene civar illerden hiçbir polis desteğinin talep edilmediği, bütün tedbirlerin İstanbul polisinin kendi imkânlarıyla alındığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı genelgeyle İstanbul’da bine yakın polis açığa alınmıştı. Kaynak: MİLLİYET

Benzer haberler

Featured
Volkswagen 208 binden fazla aracını geri çağırıyor 18 Eyl 2026 21:55 Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Eylül 2026) 18 Eyl 2026 21:51 Bolivya'da yeni bir kedi türü keşfedildi 18 Eyl 2026 21:42 Dinçyürek “Bağımlılıkla mücadelede bilimsel yol haritasını devlet iradesiyle hayata geçireceğiz”  18 Eyl 2026 21:28 Erhürman “Müze, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı acıları gelecek nesillere aktaracak” 18 Eyl 2026 21:23 Üstel “Barış, gerçeklerin üzerini örterek ve yaşanan acıları yok sayarak kurulamaz” 18 Eyl 2026 21:14 Yılmaz “Müzenin hayata geçirilmesi, tarihi gerçeklerin doğru biçimde anlatılması yolunda önemli bir adım” 18 Eyl 2026 21:09 Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitler Müzesi düzenlenen törenle açıldı 18 Eyl 2026 21:02 Aralarında 40 günlük Seldem Ali Osman ile 16 aylık Betül Arnavut'un bulunduğu 15 şehit toprağa verildi 18 Eyl 2026 20:03