Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Bilbay Eminoğlu yarın son yolculuğuna uğurlanacak Ada, Paris’te yarışacak DAÜ’den ABD’deki Virscend Üniversitesi ile yeni akademik ortaklık “Hadi Öldürsene Canikom” oyunu yarın Girne Amfi Tiyatro'da sahnelenecek Kıbrıslı Rum peynir üreticileri hellimdeki süt oranları için AB Komisyonuna başvuru düşüncesinde G7 zirvesi bu kez Trump gerilimi ile gündemde Üstel “Hakan Fidan’ın iki devletli çözüm mesajı, Kıbrıs Türk halkının kararlı duruşunun yansımasıdır” 48. Güzelyurt Portakal Festivali başladı Psikologlar Derneği “Hiçbir çocuk karne gününde kendisini başarısız hissetmemelidir” Dünya Kupası'nda skandal Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Hoiby, 4 yıl hapse mahkum edildi Küresel piyasalarda gözler ABD-İran anlaşmasında UNICEF "Dünyadaki çocukların yarısı en az üç iklim tehlikesine maruz kalıyor" KTGB “Kıbrıs Türk basını önemli bir değerini kaybetmiştir” Arıklı “Önce yasa önerisini görüşelim sonra, seçime gidelim” Endonezya'da 6,7 büyüklüğünde deprem Altın ayrıntı bekliyor, temkinli yükseliş var Devlet Piyangosu çekildi! (15 Haziran 2026 tam liste) Hürmüz'de normale dönüş aylar sürebilir Döviz kurlarında son durum (16 Haziran 2026) Bilbay Eminoğlu yarın son yolculuğuna uğurlanacak Ada, Paris’te yarışacak DAÜ’den ABD’deki Virscend Üniversitesi ile yeni akademik ortaklık “Hadi Öldürsene Canikom” oyunu yarın Girne Amfi Tiyatro'da sahnelenecek Kıbrıslı Rum peynir üreticileri hellimdeki süt oranları için AB Komisyonuna başvuru düşüncesinde G7 zirvesi bu kez Trump gerilimi ile gündemde Üstel “Hakan Fidan’ın iki devletli çözüm mesajı, Kıbrıs Türk halkının kararlı duruşunun yansımasıdır” 48. Güzelyurt Portakal Festivali başladı Psikologlar Derneği “Hiçbir çocuk karne gününde kendisini başarısız hissetmemelidir” Dünya Kupası'nda skandal Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Hoiby, 4 yıl hapse mahkum edildi Küresel piyasalarda gözler ABD-İran anlaşmasında UNICEF "Dünyadaki çocukların yarısı en az üç iklim tehlikesine maruz kalıyor" KTGB “Kıbrıs Türk basını önemli bir değerini kaybetmiştir” Arıklı “Önce yasa önerisini görüşelim sonra, seçime gidelim” Endonezya'da 6,7 büyüklüğünde deprem Altın ayrıntı bekliyor, temkinli yükseliş var Devlet Piyangosu çekildi! (15 Haziran 2026 tam liste) Hürmüz'de normale dönüş aylar sürebilir Döviz kurlarında son durum (16 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

İşlemediği suç için 27 yıl hapis yattı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
İşlemediği suç için 27 yıl hapis yattı!

ABD'de işlemediği bir suç için 27 yıl hapiste mahkum edilen Valentino Dixon, gerçek suçlunun itirafı üzerine serbest bırakıldı.

ABD'de işlemediği suç için 27 yıl hapiste mahkum edilen Valentino Dixon, gerçek suçlu itiraf üzerine serbest bırakıldı. Golfworld dergisinin haberine göre, 27 yıl önce Dixon'un gittiği partide kavga etti, kavga esnasında bir silah patladı. Kavgada yer almadığını ve olay yerinden kaçtığını anlatan Dixon, orada 17 yaşındaki bir gencin öldüğünü sonradan öğrendiğini belirtti.

SİLAH ONUN ÜZERİNE

Daha önce uyuşturucu yüzünden sabıkalı olan Valentino, gencin vurulduğu silah kendisinin üzerine olduğu için suçlamaların odağı oldu. Görgü tanıkları silahı kimin ateşlediğini söyleyemedi, bunun üzerine Dixon suçlu bulunup, 39 yıl hapiz cezası aldı.

GERÇEK KATİL İTİRAF ETTİ

Olaydan 26 yıl sonra Hukuk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir gönüllü grubu yeni bir soruşturma başlattı ve tekrar tüm görgü tanıklarının ifadelerini aldı. O gece tabancayla ateş eden kişinin halihazırda hapiste olan LaMarr Scott olduğu ortaya çıktı.

Benzer haberler

Dünya
G7 zirvesi bu kez Trump gerilimi ile gündemde 2026-06-16 11:14:00 Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Hoiby, 4 yıl hapse mahkum edildi 2026-06-16 09:43:00 UNICEF "Dünyadaki çocukların yarısı en az üç iklim tehlikesine maruz kalıyor" 2026-06-16 09:12:00 Endonezya'da 6,7 büyüklüğünde deprem 2026-06-16 08:55:00 Hürmüz'de normale dönüş aylar sürebilir 2026-06-16 08:21:00 Trump "İran asla nükleer silah sahibi olmayacağına dair anlaşmaya vardı" 2026-06-16 08:15:00 Valizinden 150 canlı zehirli akrep çıktı 2026-06-16 08:02:00 Eski İsrail Başbakanı Lapid "Netanyahu savaşı kaybetti" 2026-06-15 21:46:00 ABD ve İran mutabakat zaptını imzaladı 2026-06-15 21:39:00