Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump, New Mexico'nun adını "New America" olarak değiştiren bir harita paylaştı Gemi faciasının 9’uncu günü: 14 kayıp kişiyi arama çalışmaları sürüyor Brent petrol haftaya 97,82 dolardan başladı Kalp krizi ve inme riskine işaret eden yüzdeki sarı lekeler: Ksantalazma Avustralya'da sosyal medya algoritmalarını kapatmayı sağlayan yasal düzenleme yolda Altın fiyatları haftaya değer kaybıyla başladı Zelenski "Savaş muhtemelen kış aylarında da devam edecek" Küresel piyasalar haftaya karışık sinyallerle başladı Almanya'da aşırı sağcı AfD, Saksonya-Anhalt eyalet seçimini açık farkla kazandı Döviz kurlarında son durum (7 Eylül 2026) Aygün’de kadın cinayeti! Bugün hava nasıl olacak? (7 Eylül 2026) Üstel "Bir kayıp insanımızın daha naaşına ulaşıldı" Trump'ın elçileri Moskova temaslarının ardından ilk kez Kiev'de Theodoros Çikas'tan uyarı “Kıbrıs sorununun çözümü İsrail’in stratejisine hizmet etmez” Çevre Koruma Dairesi "Güngör’de kalıcı bir dönüşüm artık ertelenemez bir gerekliliktir" Otel odasında rahatsızlanan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Endonezya'da yanardağ alarmı: Havalimanı uçuşlara kapatıldı Kazada sağ kurtulan yolcular, kayıp yakınları ve ailelere yönelik psikososyal destek çalışmaları sürüyor İncirli “Son bir hafta ömür boyu unutamayacağımız insan hikayeleri ve dramlar yaşadık.” Trump, New Mexico'nun adını "New America" olarak değiştiren bir harita paylaştı Gemi faciasının 9’uncu günü: 14 kayıp kişiyi arama çalışmaları sürüyor Brent petrol haftaya 97,82 dolardan başladı Kalp krizi ve inme riskine işaret eden yüzdeki sarı lekeler: Ksantalazma Avustralya'da sosyal medya algoritmalarını kapatmayı sağlayan yasal düzenleme yolda Altın fiyatları haftaya değer kaybıyla başladı Zelenski "Savaş muhtemelen kış aylarında da devam edecek" Küresel piyasalar haftaya karışık sinyallerle başladı Almanya'da aşırı sağcı AfD, Saksonya-Anhalt eyalet seçimini açık farkla kazandı Döviz kurlarında son durum (7 Eylül 2026) Aygün’de kadın cinayeti! Bugün hava nasıl olacak? (7 Eylül 2026) Üstel "Bir kayıp insanımızın daha naaşına ulaşıldı" Trump'ın elçileri Moskova temaslarının ardından ilk kez Kiev'de Theodoros Çikas'tan uyarı “Kıbrıs sorununun çözümü İsrail’in stratejisine hizmet etmez” Çevre Koruma Dairesi "Güngör’de kalıcı bir dönüşüm artık ertelenemez bir gerekliliktir" Otel odasında rahatsızlanan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Endonezya'da yanardağ alarmı: Havalimanı uçuşlara kapatıldı Kazada sağ kurtulan yolcular, kayıp yakınları ve ailelere yönelik psikososyal destek çalışmaları sürüyor İncirli “Son bir hafta ömür boyu unutamayacağımız insan hikayeleri ve dramlar yaşadık.”
Dolar
Euro
Sterlin

Gondol Operasyonu'nda 3 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirildi!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Gondol Operasyonu'nda 3 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirildi!
Reklam

İskele'de polis tarafından gerçekleştirilen "Gondol Operasyonu" sonucu 3 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirildi. Polisin olayla ilgili açıklaması şu şekilde; "05.10.2024 tarihinde, saat 19:40 sıralarında,  İskele’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon (Gondol Operasyonu) sonucu, K.A.O. (E-31)’nun kullanımında bulunan araçta ve akabinde de ikametgahında yapılan aramada; yaklaşık 2 kilo 700 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 50 gram ağırlığında afyon sakızı türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 1 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 5 gram ağırlığında MDMA türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, MDMA türü uyuşturucu içerdiğine inanılan 10 hap ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. UYUŞTURUCUYLA BAĞLANTISI OLAN VE ARANAN ŞAHIS TUTUKLANDI 01.10.2024 tarihinde, Gemikonağı’nda Şht. Salahi Mehmet Sokak üzerinde Lefke Polis Karakolu ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, J.H.R.N.(E-24)’nın tasarrufunda yaklaşık 14 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde, içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet elle sarılmış sigara, 1 adet öğütücü ve 1 adet hassas terazinin ele geçirilmesi ve mesele ile bağlantılı M.B.S.(E-22), C.S.M.(E-23) ve S.M.(E-23)’nin tutuklanması olayı ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen ve aranmakta olan P.R.(E-26), 05.10.2024 tarihinde Gemikonağı'nda tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir."  

Benzer haberler

Featured
Trump, New Mexico'nun adını "New America" olarak değiştiren bir harita paylaştı 7 Eyl 2026 10:42 Gemi faciasının 9’uncu günü: 14 kayıp kişiyi arama çalışmaları sürüyor 7 Eyl 2026 10:39 Brent petrol haftaya 97,82 dolardan başladı 7 Eyl 2026 10:36 Kalp krizi ve inme riskine işaret eden yüzdeki sarı lekeler: Ksantalazma 7 Eyl 2026 10:10 Avustralya'da sosyal medya algoritmalarını kapatmayı sağlayan yasal düzenleme yolda 7 Eyl 2026 09:50 Altın fiyatları haftaya değer kaybıyla başladı 7 Eyl 2026 09:42 Zelenski "Savaş muhtemelen kış aylarında da devam edecek" 7 Eyl 2026 09:28 Küresel piyasalar haftaya karışık sinyallerle başladı 7 Eyl 2026 09:26 Almanya'da aşırı sağcı AfD, Saksonya-Anhalt eyalet seçimini açık farkla kazandı 7 Eyl 2026 09:00