İngiliz dalgıcın cesedine ulaşıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bir arkadaşıyla birlikte, yaklaşık 40 metre derindeki “Zinovia” batığına dalan 66 yaşındaki İngiliz dalgıç Dennis Gratten’in cesedine ulaşıldı.
Politis ve diğer gazeteler, Güney Kıbrıs’ta daimi ikamet eden ve profesyonel dalgıç eğitmenliği yapan Gratten’in cansız bedeninin dün sabah dalgıçlar tarafından, batık geminin makinesine takılmış halde bulunduğunu yazdı.
Birlikte daldığı arkadaşı tarafından çekilen videoya atıf yapılan haberde Gratten’in, batık geminin makinesine takıldığı, panik ve stresle çırpındığı, bunun suyu bulandırdığı, bu yüzden yüzeye çıkışını imkânsız hale getirdiği kaydedildi.
Habere göre Gratten, yılda 100 binden fazla dalgıcın ziyaret ettiği “Zinovia” batığında 1980’den bu yana hayatını kaybeden 7’nci dalgıç oldu.
Benzer haberler
Featured
İrlanda'da bomba ihbarları: Dublin'deki medya kuruluşları tahliye edildi
Başbakan Üstel, Hakan Fidan’ı kabul etti
2026 YKS Giriş Sınavları ile puan türlerine göre ilk beşe giren ve Başarı Bursu almaya hak kazanan öğrenciler açıklandı
Mevlevi'de havan atışı yapılacak
KTAMS Ekim ayı açlık sınırını açıkladı
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü
İsrail 4 milyar dolarlık ABD yardımını kesecek
Kıbrıs Türk Malları Fonu’nun 2027 bütçesi 16,83 milyon euro olarak onaylandı
Atletizm'de Hakem Yetiştirme ve Geliştirme Kursu düzenleniyor




