IMO Fest başlıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, 25-26 Nisan tarihlerinde, Lefkoşa Ortaköy’deki Anı Parkında IMO Fest isimli etkinlik düzenleyecek.
İMO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, IMO Fest; çocukları, gençleri ve aileleri bilim ve teknolojiyle buluşturmayı hedefliyor.
Festival kapsamında öğretici oyunlar, bilim ve teknoloji deneyleri, yiyecek alanları ve eğlence aktiviteleri ziyaretçilere sunulacak.
"Geleceğin bilimle büyüyen nesillerini destekleme" vizyonuyla hayata geçirilen etkinlik, çocukların bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmayı ve öğrenmeyi keyifli hale getirmeyi de amaçlıyor.
Festival, 25 Nisan 14.00–19.00 saatleri arası, 26 Nisan'da ise 10.00–19.00 saatleri arası ziyaretçilere açık olacak.
Benzer haberler
Featured
Yapay zekanın yanlış ellere geçmesi varoluşsal tehlike yaratabilir
Dünyanın atmosferindeki su buharı seviyesi rekor kırdı: aşırı yağış riski artıyor
Trump’tan AB’nin Kanada hamlesine tarife tehdidi
Nijerya'da "bitkisel içecek" tükettikten sonra ölenlerin sayısı 49'a çıktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026)
Erhürman’dan seçim yasası açıklaması “Cumhurbaşkanlığı anayasal görevlerini yerine getirmekten kaçınamaz”
Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı
YKS ek yerleştirme süreci başladı
EZKOOP ve ZEYTİNKOOP “Zeytin ve ürünlerinde kayıt ve denetim sistemi şart"



