Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Eylül 2026) Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" Gazimağusa'da korkutan yangın: Ev sakini 2 kişi hastaneye kaldırıldı! Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı Dinçyürek “Dikmen ve bölge halkına söz verdik, sözümüzü tuttuk” Üstel “Yeni dönemde, insanların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz" Erdoğan "Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsü tescil edilmeli" Borsa günü yüzde 1,04 değer kaybederek tamamladı Üç DAAK üyesi “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitmenlik Eğitimi Kursu”nda eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı Belçika'da dizelin litre fiyatı rekor kırdı Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali 2 Ekim’de başlıyor Kişi “Karma oy kullanma eğiliminde olan kişilerin birinci tercihi yine CTP’dir” PGM üniversitelere yönelik “Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı” düzenledi Bir haftada 58 trafik kazası meydana geldi “Geçit Yok” adlı belgesel gösterimi cumartesi akşamı yapılacak Nöbetçi eczaneler (22 Eylül 2026) Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Eylül 2026) Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" Gazimağusa'da korkutan yangın: Ev sakini 2 kişi hastaneye kaldırıldı! Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı Dinçyürek “Dikmen ve bölge halkına söz verdik, sözümüzü tuttuk” Üstel “Yeni dönemde, insanların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz" Erdoğan "Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsü tescil edilmeli" Borsa günü yüzde 1,04 değer kaybederek tamamladı Üç DAAK üyesi “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitmenlik Eğitimi Kursu”nda eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı Belçika'da dizelin litre fiyatı rekor kırdı Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali 2 Ekim’de başlıyor Kişi “Karma oy kullanma eğiliminde olan kişilerin birinci tercihi yine CTP’dir” PGM üniversitelere yönelik “Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı” düzenledi Bir haftada 58 trafik kazası meydana geldi “Geçit Yok” adlı belgesel gösterimi cumartesi akşamı yapılacak Nöbetçi eczaneler (22 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

İlkokula bıçaklı saldırı: 3'ü ağır 20 çocuk yaralandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
İlkokula bıçaklı saldırı: 3'ü ağır 20 çocuk yaralandı
Reklam

Çin'de yetkililer, bir adamın başkent Pekin'deki bir ilkokul sınıfına düzenlediği bıçaklı saldırıda üçü ağır, 20 çocuğun yaralandığını açıkladı.

Pekin'in büyük semtlerinden Xicheng yerel yönetimi, zanlının olay yerinde gözaltına alındığını, saldırının nasıl yaşandığı konusunda soruşturma başlatıldığını bildirdi. Tüm yaralı çocukların hasteneye götürüldüğü ve ağır yaralı çocukların durumunun kontrol altına alındığı belirtildi. Yerel yönetimin açıklamasında saldırıda silah kullanılıp kullanılmadığı söylenmezken, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda bazı çocukların baş bölgelerinde bıçak yaraları olduğu vurgulandı. Sir görgü tanığı, Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada okulun yanındaki hastanede yoğun güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi.

Üst üste saldırılar

Çin'de şiddet içeren suçlar nadiren görülüyor, ancak son yıllarda çoğu çocukları hedef alan bir dizi bıçaklı ve baltalı saldırı düzenlendi ve çok sayıda okul bu saldırılar yüzünden güvenlik önlemlerini artırdı. Ocak 2017'de ülkenin güneyinde bir kişi mutfak bıçağıyla 12 çocuğu bıçaklamıştı. Savcılar, zanlının saldırıyı hayatının istdiği gibi gitmemesi ve bir komşusuyla yaşadığı tartışma yüzünden düzenlediğini söylemişti. Geçen Nisan'da da Kuzeybatı Çin'deki bir okulun önünde dokuz kişi öldürülmüştü. Zanlının okulda uğradığı zorbalığın intikamını almak isteyen eski bir öğrenci olduğu söylenmişti. Kasım ayında da bir aracın, bir yuvanın önündeki kalabalığın üzerine sürülmesi sonucu beş kişi hayatını kaybetmişti.

Benzer haberler

Dünya
Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" 22 Eyl 2026 22:04 İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor 22 Eyl 2026 21:54 Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” 22 Eyl 2026 21:38 BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" 22 Eyl 2026 21:26 Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" 22 Eyl 2026 21:12 BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı 22 Eyl 2026 21:07 Suudi Arabistan ile Pakistan, karşılıklı vize muafiyeti anlaşması imzaladı 22 Eyl 2026 15:22 Japonya'da etkili olan Dujuan Tayfunu nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti 22 Eyl 2026 14:55 ABD'de orman yangınına müdahale ederken düşen helikopterin 2 pilotu yaşamını yitirdi 22 Eyl 2026 14:21