İki belediyenin ekipleri çalışma yapacak

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “3. Belediye Başkanları Birlikte Yaşama Zirvesi’ne katılımı öncesinde Ankara'da temaslarda bulundu.
LTB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Harmancı temasları çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.
Lefkoşa Türk Belediyesi'nin kardeş şehirleri arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen görüşmede başkanlar kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulundu.
İki başkentin hem temel belediyecilik, hem sosyal mahrumiyetle mücadele için paylaşma ve dayanışma yanında sosyal ve kültürel alanlarda bilgi ve deneyim paylaşımının vurgulandığı görüşmede, bu konularda iki belediyenin ekiplerinin çalışmalar yapacağı belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Avusturya’da rekor sıcaklıkların ardından kuvvetli sağanak ve fırtına etkili oldu
Gandhi'nin el yazısı notları yaklaşık 1,7 milyon dolara satıldı
Dev çarpışma Mars'ın uydusunu yeniden şekillendirmiş olabilir
Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ağustos 2026)
UBP’nin Lefke ve Yeniboğaziçi Belediye Başkan adayları belirlendi
Söz Gençte'nin ikinci buluşması “Kırsalda Genç Olmak” 28 Ağustos’ta yapılacak
Çetinkaya’dan taraftarlarına "Kulübe destek" çağrısı
Bakan Çavuş Yamaçköy-Tirmen köyleri arasındaki yangın bölgesine giderek çalışmaları takip etti
Uyuşturucu ile Mücadele Faaliyet Raporu ve ESPAD 2026 araştırma bulguları açıklandı


