İEZB yarınki eyleme katılma kararı aldı

Voice Kıbrıs Haber
İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği, ekonomik kriz ve sistemsizliği gerekçe göstererek yarınki eyleme katılacaklarını açıkladı.
Birlikten yapılan açıklamada, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu sıkıntılı günler TL’de ki değer kaybı ve yılların getirdiği sistemsizlikle birlikte çığ gibi büyümektedir” denildi.
Esnafın borçtan dolayı kaybolmasına, genç nesillerin göç noktasına gelmesine, daha çok insanın yoksulluk sınırı altına düşmesinin kabul edilemez olduğunu ifade edilen açıklamada, “Alım gücünün korunacağı adaletli bir maaş sistemi için, adaletli bir vergilendirme ve prim desteği için, ekonomik çöküşü ve toplumsal yok oluşu kabullenmeyeceğimiz için bu ülkede güzel yarınlar görebilmek ve görmedim duymadım bilmiyorum zihniyetiyle bu ülkeyi yönetmeye çalışanlara sesimizi daha iyi duyurabilmek için 28 Aralık Salı günü biz de sokaktayız!” denildi.
Benzer haberler
Featured
Yapay zekanın yanlış ellere geçmesi varoluşsal tehlike yaratabilir
Dünyanın atmosferindeki su buharı seviyesi rekor kırdı: aşırı yağış riski artıyor
Trump’tan AB’nin Kanada hamlesine tarife tehdidi
Nijerya'da "bitkisel içecek" tükettikten sonra ölenlerin sayısı 49'a çıktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026)
Erhürman’dan seçim yasası açıklaması “Cumhurbaşkanlığı anayasal görevlerini yerine getirmekten kaçınamaz”
Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı
YKS ek yerleştirme süreci başladı
EZKOOP ve ZEYTİNKOOP “Zeytin ve ürünlerinde kayıt ve denetim sistemi şart"



