Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TikTok'a soruşturma açıldı, 24 milyon dolarlık para cezası ödeyebilir Aksakal "KKTC'nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak değiştirilsin" KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor" Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır” Kıb-Tek hurda satış ihalesi tamamlandı Serdaroğlu "Masadan iyi bir rakamla çıktığımıza inanıyorum" Uganda'nın "Ebola'dan arındırılmış ülke" ilan edilmesi için gözlem süreci başlıyor Hasipoğlu "Artış Hayat Pahalılığı oranında yapıldı" Güney Kıbrıs’ın “Schengen” alanına katılım sürecinde son aşamaya gelindi Dünya Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Kitulu Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’nin konuğu oluyor Bengihan “Merkezi Cezaevi’nde yaşanan sorunlara bir an önce çözüm üretilmeli” Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nın bir bölümü kısmi olarak trafiğe kapatılacak Nöbetçi eczaneler (16 Temmuz 2026) Yeni asgari ücret belli oldu! Başbakan Üstel’den yeni teşvik paketi açıklaması “1 Ağustos’tan itibaren yürürlüğe girecek” Galatasaray ile Mauro Icardi yollarını ayırdı Girne Acapulco Kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı trafiğe kapatılacak! SOLOTÜRK, 20 Temmuz’da gösteri uçuşu yapacak Menelau "Türk tarafından kaynaklanan engeller var" TikTok'a soruşturma açıldı, 24 milyon dolarlık para cezası ödeyebilir Aksakal "KKTC'nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak değiştirilsin" KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor" Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır” Kıb-Tek hurda satış ihalesi tamamlandı Serdaroğlu "Masadan iyi bir rakamla çıktığımıza inanıyorum" Uganda'nın "Ebola'dan arındırılmış ülke" ilan edilmesi için gözlem süreci başlıyor Hasipoğlu "Artış Hayat Pahalılığı oranında yapıldı" Güney Kıbrıs’ın “Schengen” alanına katılım sürecinde son aşamaya gelindi Dünya Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Kitulu Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’nin konuğu oluyor Bengihan “Merkezi Cezaevi’nde yaşanan sorunlara bir an önce çözüm üretilmeli” Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nın bir bölümü kısmi olarak trafiğe kapatılacak Nöbetçi eczaneler (16 Temmuz 2026) Yeni asgari ücret belli oldu! Başbakan Üstel’den yeni teşvik paketi açıklaması “1 Ağustos’tan itibaren yürürlüğe girecek” Galatasaray ile Mauro Icardi yollarını ayırdı Girne Acapulco Kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı trafiğe kapatılacak! SOLOTÜRK, 20 Temmuz’da gösteri uçuşu yapacak Menelau "Türk tarafından kaynaklanan engeller var"
Dolar
Euro
Sterlin

Ibu Yanardağı'nda yeni patlama meydana geldi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Ibu Yanardağı'nda yeni patlama meydana geldi

Endonezya'nın Kuzey Maluku eyaletinde bulunan Ibu Yanardağı, yeni bir patlamanın ardından lav ve kül püskürttü. Endonezya Jeoloji İdaresi yetkililerinden Muhammed Wafid, Ibu Yanardağı'nda meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Yaklaşık 2 dakika süren patlamanın ardından yanardağın lav ve kül püskürttüğünü bildiren Wafid, patlama sonucunda 5 bin metreye kadar yükselen duman oluştuğunu ifade etti. Yetkililer, insanlara yanardağın en az 7 kilometre uzağında bulunmaları konusunda uyarıda bulundu. Ibu Yanardağı, en son 2 Haziran'da patlamış ve 7 bin metre yüksekliğe kül ve kum püskürtmüştü. 2024'ün başından beri yaklaşık 100 kez patlayan Ibu Yanardağı'nın faaliyet seviyesinin, mayıstan bu yana yüksek düzeyde olduğu kaydediliyor. "Pasifik Ateş Çemberi", deprem ve volkan kuşağındaki Endonezya'da yaklaşık 130 aktif yanardağ bulunuyor.

Benzer haberler

Dünya
Zelenski "Biz, AB'nin tam üyesi olmayı hak ediyoruz" 2026-07-16 11:59:50 ABD, İran'a başlattığı son saldırı dalgasını bitirdi 2026-07-16 10:39:45 Afrika'da 400 milyondan fazla kişi içme suyuna erişemiyor 2026-07-16 10:28:17 Yunanistan'da polise karşı binlerce kişi eylem yaptı 2026-07-16 09:52:59 İran "ABD'nin bölgedeki saldırı altyapısını yok etmeye odaklanmış durumdayız" 2026-07-16 09:42:00 Hamaney'in Başdanışmanı "Hürmüz Boğazı İran'a aittir, hiçbir güç İran'ın egemenliğinden alamaz" 2026-07-16 09:02:53 Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 2 bini aştı 2026-07-15 22:06:08 Botsvana’da 1305 karatlık elmas çıkarıldı 2026-07-15 21:39:32 İngiltere Başbakanı Starmer "Bu benim siyasi yolculuğumun sonu" 2026-07-15 21:34:40