Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem! Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi’ndeki güneş enerjisi santrali hizmete girdi İncirli “Son beş yılda yaşananların da peşine düşülecek. Yapanın yanına kar kalmayacak" Güney Kıbrıs turizminde yılın ilk 7 ayında yüzde 8’lik düşüş Baybora "KTÖS, haksız kesintiler hakkında gerekli süreçlerin başlatılması için her türlü hukuki girişimde bulunacaktır" İncirli “CTP açık ara birinci partidir; seçimlerin tümüne hazırdır” Güney’de kadın ve erkek çalışanlar arasındaki maaş eşitsizliği gündemde Muhit Vakfı “Gelişiyoruz Akademisi 2027” programı 6 Ekim’de başlayacak Lefkoşa’da “Yavaş Yavaş Surlariçi” etkinliği düzenlendi Bengihan “Bu yönetim anlayışını bir daha geri gelmemek üzere tarihe gömmek boynumuzun borcudur" Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem! Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi’ndeki güneş enerjisi santrali hizmete girdi İncirli “Son beş yılda yaşananların da peşine düşülecek. Yapanın yanına kar kalmayacak" Güney Kıbrıs turizminde yılın ilk 7 ayında yüzde 8’lik düşüş Baybora "KTÖS, haksız kesintiler hakkında gerekli süreçlerin başlatılması için her türlü hukuki girişimde bulunacaktır" İncirli “CTP açık ara birinci partidir; seçimlerin tümüne hazırdır” Güney’de kadın ve erkek çalışanlar arasındaki maaş eşitsizliği gündemde Muhit Vakfı “Gelişiyoruz Akademisi 2027” programı 6 Ekim’de başlayacak Lefkoşa’da “Yavaş Yavaş Surlariçi” etkinliği düzenlendi Bengihan “Bu yönetim anlayışını bir daha geri gelmemek üzere tarihe gömmek boynumuzun borcudur"
Dolar
Euro
Sterlin

Hristodulidis, İran’ın İsrail’e mesaj iletmelerini istediğini ve bunu yapacaklarını söyledi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Hristodulidis, İran’ın İsrail’e mesaj iletmelerini istediğini ve bunu yapacaklarını söyledi
Reklam

Kıbrıslı Rum Lider  Nikos Hristodulidis, İran’ın Kıbrıs Rum tarafından İsrail’e mesaj iletmesi istediğini ve bunu yapacaklarını söyledi.

“Alphanews”ün haberine göre, bu amaçla bugün İsrail Başbakanıyla telefonda görüşeceğini dile getiren Hristodulidis, Güney Kıbrıs'ın bölgedeki gelişmelerin gözden geçirilmesi için AB’den, dışişleri konseyini toplamasını istediğini de kaydetti.

Söz konusu gelişmelerle alakalı Mısır Cumhurbaşkanı ve Avrupa Komisyonu başkanıyla da telefonda görüşeceğini belirten Hristodulidis, amaçlarının, hiçbir sonuca ve hiçbir anlaşmazlığın çözümüne yol açmayan bu duruma son verilmesi olduğunu ifade etti.

Hristodulidis, Kıbrıs Rum Yönetimi’nin durumun yatıştırılması konusunda üzerine düşen rolü üstlendiğini de sözlerine ekledi.

Benzer haberler

Featured
Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı 21 Eyl 2026 15:42 Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor 21 Eyl 2026 15:39 BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor 21 Eyl 2026 15:36 Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” 21 Eyl 2026 15:32 Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" 21 Eyl 2026 15:29 Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi 21 Eyl 2026 15:25 Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" 21 Eyl 2026 15:20 Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı 21 Eyl 2026 15:16 Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı 21 Eyl 2026 15:03