Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Sterlin 67 TL'yi, Euro ise 56 TL'yi aştı Akdeniz'in ardından bir deprem de Osmaniye'de meydana geldi Avrupa ülkelerinde marketlerin soğutma sistemlerinde siber saldırı alarmı Arıklı "Hayatı ucuzlatacak yapısal adımlar atılması gerek" Akdeniz'de açıklarında deprem meydana geldi Çeler “İlk 90 günde 40 adımlık acil eylem planımız hazır” KÖDER, Nursel Ekici belgeselinin çekimlerini tamamladı Girne'deki kazada ağır yaralanan 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti! Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları 6-7 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı “Ada 74 gemisinin sefere çıkması söz konusu değil” CTP “Meclis’e gelmeyenler halktan yeniden yetki istiyor” Üstel “Verdiğimiz sözleri istikrar içinde yerine getirdik” Borsa günü yüzde 1,88 değer kazanarak tamamladı Oyun temelli öğrenme aracı “Alaşya”nın internet sitesi yayına girdi Halkın Partisi “Yeni Dönemin Yol Haritası”nı açıkladı Yılmaz, İİT Genel Sekreteri ile görüştü: Gündemde Kıbrıs Türklerinin hakları vardı Yarından itibaren yağmurlu hava geliyor, sıcaklık düşecek 21 çeşit zeytinle kurulan adaptasyon parselinde, öne çıkan çeşitler tanıtıldı Kıbrıslı Türklerin efsane fotoğrafçılarından Mehmet Şık (Foto Şık) vefat etti Nöbetçi eczaneler (2 Kasım 2026) Sterlin 67 TL'yi, Euro ise 56 TL'yi aştı Akdeniz'in ardından bir deprem de Osmaniye'de meydana geldi Avrupa ülkelerinde marketlerin soğutma sistemlerinde siber saldırı alarmı Arıklı "Hayatı ucuzlatacak yapısal adımlar atılması gerek" Akdeniz'de açıklarında deprem meydana geldi Çeler “İlk 90 günde 40 adımlık acil eylem planımız hazır” KÖDER, Nursel Ekici belgeselinin çekimlerini tamamladı Girne'deki kazada ağır yaralanan 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti! Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları 6-7 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı “Ada 74 gemisinin sefere çıkması söz konusu değil” CTP “Meclis’e gelmeyenler halktan yeniden yetki istiyor” Üstel “Verdiğimiz sözleri istikrar içinde yerine getirdik” Borsa günü yüzde 1,88 değer kazanarak tamamladı Oyun temelli öğrenme aracı “Alaşya”nın internet sitesi yayına girdi Halkın Partisi “Yeni Dönemin Yol Haritası”nı açıkladı Yılmaz, İİT Genel Sekreteri ile görüştü: Gündemde Kıbrıs Türklerinin hakları vardı Yarından itibaren yağmurlu hava geliyor, sıcaklık düşecek 21 çeşit zeytinle kurulan adaptasyon parselinde, öne çıkan çeşitler tanıtıldı Kıbrıslı Türklerin efsane fotoğrafçılarından Mehmet Şık (Foto Şık) vefat etti Nöbetçi eczaneler (2 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Hristodulidis “DiCarlo 20 Mart’tan hemen önce yapılacak genişletilmiş görüşme için davet iletti”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Hristodulidis “DiCarlo 20 Mart’tan hemen önce yapılacak genişletilmiş görüşme için davet iletti”
Reklam

BM Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’la görüşmesinin ardından Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hristodulidis ile bir araya geldi. Rum radyosuna göre Hristoduldis görüşme öncesinde DiCarlo’nun, bugünkü görüşmelerinde kendisine ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a 20 Mart’taki Avrupa Birliği zirve toplantısının hemen öncesinde Cenevre’de genişletilmiş görüşme için davet ilettiğini söyledi. Cenevre’deki toplantıdan olumlu sonuç çıkması için bazı öneriler sunma niyetinde olduğunu da açıklayan Hristodulidis, “bugünkü fiili durumun çözüm olmadığını, Kıbrıs bölgesinde dondurulmuş çatışmalar olmadığının görüldüğünü ve müzakerelerin Crans Montana’da kaldığı yerden devam etmesi için her türlü çabayı harcayacağını” söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Dicarlo ise görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, Hristodulidis ile Kıbrıs sorununda genişletilmiş görüşmenin hazırlıklarıyla ilgili konuları ele aldıkları “yapıcı” bir görüşme yaptıklarını belirtti. Sürece zaman zaman müdahil olan kadınlar grubuyla da görüşeceğini kaydeden DiCarlo, “bu akşam iki tarafın müzakerecisi ile yemekte bir araya geleceğini” söyledi. Genişletilmiş görüşmenin tarihi sorulan DiCarlo, “Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilecek” cevabını verdi.

Benzer haberler

Featured
Sterlin 67 TL'yi, Euro ise 56 TL'yi aştı 2 Kas 2026 21:27 Akdeniz'in ardından bir deprem de Osmaniye'de meydana geldi 2 Kas 2026 21:10 Avrupa ülkelerinde marketlerin soğutma sistemlerinde siber saldırı alarmı 2 Kas 2026 21:06 Arıklı "Hayatı ucuzlatacak yapısal adımlar atılması gerek" 2 Kas 2026 20:55 Akdeniz'de açıklarında deprem meydana geldi 2 Kas 2026 20:46 Çeler “İlk 90 günde 40 adımlık acil eylem planımız hazır” 2 Kas 2026 20:17 KÖDER, Nursel Ekici belgeselinin çekimlerini tamamladı 2 Kas 2026 20:15 Girne'deki kazada ağır yaralanan 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti! 2 Kas 2026 20:10 Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları 6-7 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 2 Kas 2026 20:00