Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TCG Işın, gemi faciasının yaşandığı noktada arama faaliyetlerine başladı Döviz kurlarında son durum (1 Eylül 2026) Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 6 bini aştı Halide Kadı için acil kan aranıyor Arıklı "Soruşturma komitesi oluşturulacak inceleme yapılarak rapor hazırlanacak" Arama kurtarma çalışmalarına bugün kurtarma ve yedekleme gemisi olan TCG Işın da katılıyor En son hava durumu tahminleri (1 Eylül 2026) Lefke ve Yeşilırmak bölgelerine düzenli elektrik verilmeye başladı Turizm Bakanlığı duyurdu: Tüm müzik izinleri askıya alındı Gemi faciasında hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri Mersin’e götürüldü Stelios Vakfı'ndan feribot kazası mağdurlarının ailelerine 260 bin Euro’luk destek Ekinci “Tabii ki istifanızı isteyeceğiz” Üstel gemi kazasına ilişkin son gelişmeleri açıkladı Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel "Her türlü desteği vermeye hazırız DEM Parti'den Erhürman'a mektup "TBMM'de araştırma komisyonu oluşturulması da dahil üzerimize düşeni yapacağız" Gemi kazasında hayatını kaybede Nuray Özbiler Gazimağusa'da toprağa verildi TC Lefkoşa Büyükelçiliği bünyesinde kurulan "Kriz Masası" kazazedeler ve yakınlarına destek programı başlattı Serdaroğlu “Bu büyük bir ihmaldir, hükümet siyasi sorumluluk üstlenmeli” Yılmaz “Arıklı’ya karşı linç kampanyası yürütülüyor” Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Hava sıcaklığı düşecek! TCG Işın, gemi faciasının yaşandığı noktada arama faaliyetlerine başladı Döviz kurlarında son durum (1 Eylül 2026) Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 6 bini aştı Halide Kadı için acil kan aranıyor Arıklı "Soruşturma komitesi oluşturulacak inceleme yapılarak rapor hazırlanacak" Arama kurtarma çalışmalarına bugün kurtarma ve yedekleme gemisi olan TCG Işın da katılıyor En son hava durumu tahminleri (1 Eylül 2026) Lefke ve Yeşilırmak bölgelerine düzenli elektrik verilmeye başladı Turizm Bakanlığı duyurdu: Tüm müzik izinleri askıya alındı Gemi faciasında hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri Mersin’e götürüldü Stelios Vakfı'ndan feribot kazası mağdurlarının ailelerine 260 bin Euro’luk destek Ekinci “Tabii ki istifanızı isteyeceğiz” Üstel gemi kazasına ilişkin son gelişmeleri açıkladı Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel "Her türlü desteği vermeye hazırız DEM Parti'den Erhürman'a mektup "TBMM'de araştırma komisyonu oluşturulması da dahil üzerimize düşeni yapacağız" Gemi kazasında hayatını kaybede Nuray Özbiler Gazimağusa'da toprağa verildi TC Lefkoşa Büyükelçiliği bünyesinde kurulan "Kriz Masası" kazazedeler ve yakınlarına destek programı başlattı Serdaroğlu “Bu büyük bir ihmaldir, hükümet siyasi sorumluluk üstlenmeli” Yılmaz “Arıklı’ya karşı linç kampanyası yürütülüyor” Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Hava sıcaklığı düşecek!
Dolar
Euro
Sterlin

"Herkese eşit hizmet vereceğiz"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Herkese eşit hizmet vereceğiz"
Reklam

Tepebaşı ve Akdeniz köylerini ziyaret eden Efendi, hiçbir zaman halka boş vaatler vermediğine dikkat çekerek, “Bölgemizi imar planıyla kalkındırmak için girişim yapacağız” dedi.

-“Herkese Eşit Hizmet Vereceğiz”

Efendi, bölgeyi kalkındırmak için vizyon sahibi olunması gerektiğinin altını çizerek kendilerinde bu vizyonun olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde Akdeniz köyündeki bir sit alanına “inşaat yapılacağı” sözü verildiğine işaret eden Efendi, böyle bir durumun asla mümkün olmadığını, sit alanlarına çivi bile çakılamayacağını vurguladı. Efendi, Akdeniz ve Tepebaşı’nda yaşanan imar sorununu doğru şekilde gelişime katkı sağlayacak kararlarla çözme hedefinde olduklarını söyledi. İmar planlarının sadece “kat izinleriyle” ilgili olmadığına dikkat çeken Efendi, 20 yıl sonraki okul ve sağlık merkezi ihtiyacının da imar planıyla çözüldüğünü belirtti. Efendi, göreve geldiklerinde insanları hiçbir zaman ayrıştırmayacaklarını ve herkese eşit hizmet vereceklerinin de sözünü verdi.

-“Katılımcı Bir Yönetim Anlayışı Benimseyeceğiz”

Efendi, Akdeniz köyünün yıllardır çeşitli gerekçelerle hak ettiği hizmeti alamadığını belirterek, “Bölgede yaratacağımız farkla güçlü bir belediye olacağız” dedi. Akdeniz köyünü ziyaret eden Efendi, bölgenin kalkınması için “vizyon” sahibi olunması gerektiğine dikkat çekerek bunun için doğru bir belediye yönetimine ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. CTP’li belediyelerin yerelde bir marka olduğunu söyleyen Efendi, “Yıllarca Kıbrıs’ın en güzel bölgelerinden birinde yaşarken, en kötü beledi hizmetin verildiği bir yer olarak lanse edildik. Bunun sebebi yönetici zihniyeti ve vizyonsuzluk gibi unsurlardan oluşmakta…” şeklinde konuştu. Belediyelerin birleştirilmesinden ardından yeni kurulan belediyenin 312 km² yüzölçümüyle Malta adası kadar büyüklüğe ulaştığını belirten Efendi, bu büyüklükte bir bölgenin “tek adam” rejimiyle yönetilemeyeceğini vurguladı. Efendi, 312 km² büyüklüğündeki bir alanın kurumsallaşmadan yönetilmesinin mümkün olmadığını ifade ederek, “Biz katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz” dedi.

Benzer haberler

Featured
TCG Işın, gemi faciasının yaşandığı noktada arama faaliyetlerine başladı 1 Eyl 2026 11:19 Döviz kurlarında son durum (1 Eylül 2026) 1 Eyl 2026 11:04 Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 6 bini aştı 1 Eyl 2026 10:56 Halide Kadı için acil kan aranıyor 1 Eyl 2026 10:50 Arıklı "Soruşturma komitesi oluşturulacak inceleme yapılarak rapor hazırlanacak" 1 Eyl 2026 10:13 Arama kurtarma çalışmalarına bugün kurtarma ve yedekleme gemisi olan TCG Işın da katılıyor 1 Eyl 2026 09:45 En son hava durumu tahminleri (1 Eylül 2026) 1 Eyl 2026 09:17 Lefke ve Yeşilırmak bölgelerine düzenli elektrik verilmeye başladı 1 Eyl 2026 09:10 Turizm Bakanlığı duyurdu: Tüm müzik izinleri askıya alındı 1 Eyl 2026 09:05