"Hepimiz ucuz atlattık"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Yenikent'te bugün bir sokakta korku dolu anlar yaşandı.
Yoğun yerleşimin bulunduğu ve çocukların olduğu sokakta, hızını alamayan araç park edilmiş arabayı 7 metre sürükledikten sonra, hava takla atarak yol içerisine devriliyor. Bunun ilk kaza olmadığını sosyal medya hesabından isyan ederek yetkililere çağrıda bulunan Simge Okburan, şunları kaydetti:
"Burası anayol değil! Sıradan bir sokak! Arabaların süratinden geceyarısı benileyerek uyandığımız oluyor.
Bu yolda bir yılda ikinci ciddi kaza. Bir araç yol içerisinde parkedilmiş arabayı 7 metre sürüklüyor ardından havada takla atıyorsa muhtemeldir çok süreatli kullanıyordur.Evimizin önünde korkunç anlar yaşadık bugün. Bu sokakta kalan , benim sadece bildiğim 11 çocuk var . Kaldırımları kullanarak her gün yürüyüş yapan yayalar var.Yola kontrolsüz fırlayan kedi, köpeğimiz var .
Bu yol defalarca can dostlarımıza mezar oldu. Geçtiğimiz yıl bir ayda iki yavru kedimi, ertesi ay komşumuzun yavru kedisini kaybettik. Çözüm yaratılmalı dedik defalarca, mahalle arasına kasis olmaz diye yanıt aldık.Oysa tek çözüm kasis değildi.
Uyarıcı levhalar, alternatif yollar bir miktar çözüm olabilirdi. Otoriteler biri ölmeden çözüm bulmak durumundadır . Bulmayacaklarsa artık biz sokak sakinleri , yere çivi mi atarız , beton bariyer mi dökeriz, halat mı döşeriz ne yapsak hakkımızdır .Tüm komşulara,her gün köpeğini , çocuğunu bu yolda gezdiren yan mahalle sakinlerne ve yürüyüş yapan civar komşulara geçmiş olsun. Hepimiz ucuz atlattık."
Benzer haberler
Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu
KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi
KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor


