Hemşirelere eğitim verildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi’nde çalışan Uzm. Psk. Uğur Maner, Uzm. Psk. Özlem Güler, Uzm. Psk. Güler Ataş Buldu ve Sos. Hiz. Uzm. Halide Sarp tarafından verilen eğitimde, “hasta-hemşire iletişimi, ekip içi iletişim ve teröpatik iletişim teknikleri” konularında bilgi verildi.
Gazimağusa Devlet Hastanesi Hizmetiçi Eğitim Sorumlusu Yardımcı Doçent Doktor Hülya Fırat Kılıç, bu tür eğitim seminerlerinin, halkla bire bir her gün ilgilenen hemşirelere büyük katkı sağladığını söyledi.
Hemşirelerin interaktif katılımıyla gerçekleşen eğitimde büyük ilgi ve katılım sağlandığını kaydeden Kılıç, iki periyod şeklinde düzenlenen seminere toplamda 116 hemşirenin katıldığını vurguladı.
Kılıç, eğitimin sonunda hemşirelere katılım belgesinin de verildiğinin altını çizerek, eğitime ilerleyen dönemlerde grup eğitimleri şeklinde devam edilmesini planladıklarını da anlattı. Benzer haberler
Featured
Alkollü sürücülerin neden olduğu kazalarda takla atan aracın sürücüsü yaralandı, 1 sürücü ise tutuklandı
Türkiye’deki dört büyüklerin U15 takımları KKTC'de
Toprak birikintisine çarpıp ters dönen traktörde bulunan sürücü yaralandı
Rapçi Macklemore, Özgür Filistin Turnesi'nin 9 büyük ABD'li konser arenası tarafından reddedildiğini söyledi
Alper Haliloğlu'nun ölümüne ilişkin yeni gelişme
BM liderlerden pozisyonlarını yazılı sunmalarını istiyor
Girne’de dikkatsiz sürücü 20 yaşındaki yayaya çarptı
Sandık Seçmen Listelerine itirazlar bugün sona eriyor
30 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu




