Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Gazimağusa’da 77,2 kilometrelik yağmur suyu ve kanalizasyon hattı temizlenecek Kıbrıs Rum Milli Muhafız Ordusu’na 500’ü aşkın sözleşmeli asker alınacak YKP’den 338 kişiye yurttaşlık verilmesine tepki: “İstisnai yurttaşlık sayısı 682’ye ulaştı” Güney Kıbrıs’ın Schengen için formül arayışında Beyarmudu ve Akyar gündemde KAMUSEN’den KIB-TEK çalışanlarının taleplerine destek Rahvancıoğlu “Karma oy sisteminin kaldırılması Anayasaya aykırı" Borsa güne yüzde 0,05 düşüşle başladı Kanser Yardım Vakfı’ndan Devlet Hastanesi’ne tıbbi ekipman desteği Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi'nden sarı alarm Baf'taki Kemal Atatürk Caddesi'nin adı değişiyor Üç ayda 205 işletme denetlendi: 3 işletmenin faaliyetleri durduruldu Bir naaşa daha ulaşıldı KTAMS, Kalkınma Bankası’nda grev başlattı Avcıoğlu “KIB-TEK’i geleceğe taşımak için çift yakıtlı dönüşüm şart” Hristodulidis “ABD savunma ve güvenlik alanında en önemli ortak” Çayırova İlkokulu’nun yeni oyun parkı açıldı Dünya Lions Günü tanıtım ve farkındalık yürüyüşü düzenlenecek Petrol fiyatları güne yüzde 0,5 azalarak başladı Serdaroğlu “40 bin TL’ye sadece kasım ayında mı ihtiyaç var?” Borak "Karpaz’da sosyal konut ve kırsal kesim arsaları için somut adım atılmalı" Gazimağusa’da 77,2 kilometrelik yağmur suyu ve kanalizasyon hattı temizlenecek Kıbrıs Rum Milli Muhafız Ordusu’na 500’ü aşkın sözleşmeli asker alınacak YKP’den 338 kişiye yurttaşlık verilmesine tepki: “İstisnai yurttaşlık sayısı 682’ye ulaştı” Güney Kıbrıs’ın Schengen için formül arayışında Beyarmudu ve Akyar gündemde KAMUSEN’den KIB-TEK çalışanlarının taleplerine destek Rahvancıoğlu “Karma oy sisteminin kaldırılması Anayasaya aykırı" Borsa güne yüzde 0,05 düşüşle başladı Kanser Yardım Vakfı’ndan Devlet Hastanesi’ne tıbbi ekipman desteği Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi'nden sarı alarm Baf'taki Kemal Atatürk Caddesi'nin adı değişiyor Üç ayda 205 işletme denetlendi: 3 işletmenin faaliyetleri durduruldu Bir naaşa daha ulaşıldı KTAMS, Kalkınma Bankası’nda grev başlattı Avcıoğlu “KIB-TEK’i geleceğe taşımak için çift yakıtlı dönüşüm şart” Hristodulidis “ABD savunma ve güvenlik alanında en önemli ortak” Çayırova İlkokulu’nun yeni oyun parkı açıldı Dünya Lions Günü tanıtım ve farkındalık yürüyüşü düzenlenecek Petrol fiyatları güne yüzde 0,5 azalarak başladı Serdaroğlu “40 bin TL’ye sadece kasım ayında mı ihtiyaç var?” Borak "Karpaz’da sosyal konut ve kırsal kesim arsaları için somut adım atılmalı"
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Hellim tescili prosedürüne müdahale

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Hellim tescili prosedürüne müdahale
Reklam

Kıbrıslı Rum Lider Nikos Anastasiadis’in, ilerleyen günlerde hellimin tescili için müdahalede bulunacağı bildirildi.

Politis gazetesi, Anastasiadis’in Avrupa Komisyonu yetkilileriyle temasa geçeceğini; Avrupa Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker’e mektup göndererek, Güney Kıbrıs Tarım Bakanı Nikos Kuyalis ile görüşmesini isteyeceğini yazdı. Gazete, Güney Kıbrıs Koyun ve Keçi Besicileri Birliği yetkililerinin, dün, Anastasiadis ile görüştüklerini ve hellim dosyası sürecinin hızlandırılmasını talep ettiklerini kaydetti. Haberde, Kuyalis’in de bu toplantıya katıldığı ve toplantının akabinde yaptığı açıklamalarda, Anastasiadis’in hellim dosyasıyla ilgili sorunların aşılması ve hellimin en kısa zamanda tescil edilmesi için elinden geleni yapacağına söz verdiğini söylediği belirtildi.  

Benzer haberler

Uncategorised
"Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε" 28 Eyl 2022 06:34 “Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…” 27 Eyl 2022 07:43 Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum 9 Eyl 2022 09:31 Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας 7 Eyl 2022 08:18 "«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα" 6 Eyl 2022 06:51 Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor 30 Ağu 2022 07:43 Ο Χριστοδουλίδης προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις 22 Tem 2022 09:01 Dikkat bu bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak 10 Tem 2018 17:55 YSK kazananları resmi olarak duyurdu 27 Haz 2018 20:57