Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Alkollü sürücüler İskele ve Alsancak'ta kazaya neden oldu Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü'nde Türkçe kursu kayıtları başladı Sadık Sözlü'nün ölümüne ilişkin yeni gelişme KTAMS ve KAMUSEN’den Merkezi Cezaevi'nde vardiya tahsisatı talebi Polis Akademisi münhali başvuruları bugün sona eriyor GSI katılım ortaklığının ilk taksiti üçüncü kez devlet bütçesinde Netanyahu savaşı anlattı, delegeler salonu terk etti Petrol fiyatları güne yüzde 0,9 azalarak başladı Miçotakis "Coğrafyayı değiştiremeyiz, yan yana yaşamak bizim kaderimiz" KTSO’dan Gıda İşletmelerine AB destekli eğitim ve danışmanlık Her Daim Doğa Dostları Grubu Gazimağusa'da etkinlik düzenleyecek “Ankara’dan Lefkoşa’ya Sanat Yolu” söyleşili konseri pazartesi akşamı yapılacak Harmancı’dan sonra Prountzos da Cyprus Form’a katılmama kararı aldı Bu adada 30 yılı aşkın sürenin ardından ilk bebek dünyaya geldi Küresel piyasalarda "tahvil" fırtınası duruldu Kolombiya, İran ile diplomatik ilişkilerini kesti Altında piyasa bir kez daha çalkalandı New York’ta binlerce kişi Netanyahu'yu protesto etti Döviz kurlarında son durum (25 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (25 Eylül 2026) Alkollü sürücüler İskele ve Alsancak'ta kazaya neden oldu Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü'nde Türkçe kursu kayıtları başladı Sadık Sözlü'nün ölümüne ilişkin yeni gelişme KTAMS ve KAMUSEN’den Merkezi Cezaevi'nde vardiya tahsisatı talebi Polis Akademisi münhali başvuruları bugün sona eriyor GSI katılım ortaklığının ilk taksiti üçüncü kez devlet bütçesinde Netanyahu savaşı anlattı, delegeler salonu terk etti Petrol fiyatları güne yüzde 0,9 azalarak başladı Miçotakis "Coğrafyayı değiştiremeyiz, yan yana yaşamak bizim kaderimiz" KTSO’dan Gıda İşletmelerine AB destekli eğitim ve danışmanlık Her Daim Doğa Dostları Grubu Gazimağusa'da etkinlik düzenleyecek “Ankara’dan Lefkoşa’ya Sanat Yolu” söyleşili konseri pazartesi akşamı yapılacak Harmancı’dan sonra Prountzos da Cyprus Form’a katılmama kararı aldı Bu adada 30 yılı aşkın sürenin ardından ilk bebek dünyaya geldi Küresel piyasalarda "tahvil" fırtınası duruldu Kolombiya, İran ile diplomatik ilişkilerini kesti Altında piyasa bir kez daha çalkalandı New York’ta binlerce kişi Netanyahu'yu protesto etti Döviz kurlarında son durum (25 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (25 Eylül 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —

"Halkımızı alkışlamak gerekir"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
"Halkımızı alkışlamak gerekir"
Reklam

Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Milletvekili Serdar Denktaş, "Eksiğiyle fazlasıyla herşey bir tarafa ama bu olağandışı dönemde büyük bir titizlik içinde ve özdisiplinle büyük bir çoğunlukla kendini eve kapatarak korumaya alan halkımızı alkışlamak gerekir" dedi.

Denktaşi yaptığı açıklamada, "Virüs salgınını inşallah bu sayede olabilecek en hafif şekliyle atlatacağız..Allah kerim sürecin sonrasında yaşanması beklenen ekonomik krize...Ayni hassasiyet devam ederse onu da en az mağduriyetle atlatmayı başaracağımızı ümid ediyorum." ifadelerini kullandı. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Alkollü sürücüler İskele ve Alsancak'ta kazaya neden oldu 25 Eyl 2026 11:46 Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü'nde Türkçe kursu kayıtları başladı 25 Eyl 2026 11:38 Sadık Sözlü'nün ölümüne ilişkin yeni gelişme 25 Eyl 2026 11:33 KTAMS ve KAMUSEN’den Merkezi Cezaevi'nde vardiya tahsisatı talebi 25 Eyl 2026 10:58 Polis Akademisi münhali başvuruları bugün sona eriyor 25 Eyl 2026 10:51 GSI katılım ortaklığının ilk taksiti üçüncü kez devlet bütçesinde 25 Eyl 2026 10:49 Netanyahu savaşı anlattı, delegeler salonu terk etti 25 Eyl 2026 10:26 Petrol fiyatları güne yüzde 0,9 azalarak başladı 25 Eyl 2026 10:15 Miçotakis "Coğrafyayı değiştiremeyiz, yan yana yaşamak bizim kaderimiz" 25 Eyl 2026 10:12