“Halk ne hükümetin ne de muhalefetin umurunda değil”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyet ile birlikte Türkmenköy ve Pile’de yurttaşlar ile buluştu.
Halkın ekonomik kriz nedeniyle büyük bir kaygı içerisinde olduğunu, yoksullaşmanın her geçen gün daha da derinleştiğini vurgulayan Korkmazhan, “halkı rahatlatıcı ekonomik önlemleri hayata geçirmesi gerekenler, bunun yerine siyasi partilerin düzenlediği balo ve piyango biletlerinde KDV’yi sıfırladılar” dedi.
Halkın ne hükümetin ne de muhalefetin umurunda olmadığını kaydeden Korkmazhan, “Meclis’te halkın vekilleri değil, kurulu düzeni korumaya yeminli aristokrat bir sınıf var” dedi.
Korkmazhan, halkın ne hükümeti ne de muhalefeti ödüllendireceğini, aksine bağımsız, farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefeti 25 Haziran’da meclise taşıyacağını ve önemli bir politik mesaj vereceğini vurguladı.
Benzer haberler
Featured
İsrail Gazze planını reddetti
İsak ve Solomu’yu anma törenine Fidias’ın şortu eleştirilere yol açtı
Nijer'de iki otobüsün çarpıştığı kazada 22 kişi hayatını kaybetti
Çinli arkeologlar Şanlıurfa'da 12 bin yıllık geçmişi araştırıyor
Türkiye ile AB arasında daha yakın ilişki perspektifi Kıbrıs Rum Dışişleri Bakanlığı’nı alarma geçirdi
Üstel "Fidan'ın açıklamaları Kıbrıs'ta gerçeklerin görmezden gelinemeyeceğini ortaya koydu"
UBP'den Şenkul'a yanıt “Bizim işimiz sosyal medya fenomenliği değil”
Avusturya Şansölyesi Stocker yarın Türkiye'ye gidecek
Apple ile CXMT güçlerini birleştiriyor


