Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu Motosiklet Drag Yarışı nedeniyle trafiğe kapatılacak!

Voice Kıbrıs Haber
Polis Genel Müdürlüğü, pazar günü yapılacak olan Motosiklet Drag Yarışı nedeniyle Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu'nun kısmen trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Polisten yapılan açıklama şu şekilde;
"17 Mayıs 2026 Pazar günü 08.00-18.00 saatleri arasında, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu’nun Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasında kalan kısmında, Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından motosiklet drag yarışı gerçekleştirilecektir.
Belirtilen tarih ve saatler arasında, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu’nun Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasında kalan yol güzergahı (4,5 kilometre), çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacaktır. Güzelyurt ve Lefke istikametlerinden gelen araçların ulaşımı ise, Güzelyurt-Lefke Eski Anayolu üzerinden sağlanacaktır.
Motosiklet drag yarışı devam ettiği sürece bahse konu yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin, kendileri ile yarışmacıların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur."
Benzer haberler
Featured
Akü kutup başları seyir halindeki araçta yangına neden oldu
Hristodulidis “Costa Erdoğan ile TC-AB ilişkilerinin Kıbrıs sorunuyla paralel bağlanmasını görüşecek”
Erhürman Politis’e konuştu “19 maddelik öneri belgesini almadım”
İstanbul'da su baskınları ve selin ardından kaybolan kişileri arama çalışmaları sürüyor
İkamet izni bulunmayan 37 kişi tutuklandı
24 saatlik yağış miktarı 5 kilogramda kaldı
Alkollü sürücülerin karıştığı kazalarda 1'i motosiklet sürücüsü, 4 kişi yaralandı
Nöbetçi eczaneler (17 Ekim 2026)
Aracın çarptığı 25 yaşındaki kadın ağır yaralandı



